OPC yardım (önemli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cix

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm opel doslarım
aylardır aracımı opc lıne pakete dönüştürüp spor bır görunum kazandırmak ıcın çaba sarfedıyorum ama bır turlu sonuc elde edemıyorum servısten faydalanmak ıstedım fakat fıyatlar heveslerım ıcın tam bır caydırıcı sebep eger cevrenızde bu parcaları cıkma olarak satan veya cok ıyı bır işçilikle ımal edenler varsa yardımlarınızı bekliyorum. saygılar

Aradıgım parçalar 2005 vectra c desing edition için ;
  • arka opc tampon eki
  • yan opc marşpiyer
  • bagaj üstü opc spoiler
  • irmscher ön panjur ve tampon orta ızgara
  • ve son olarak resimde görülen 17 inch jantlardan arıyorum.

Ekli dosyalar

• opc line.webp
    opc line.webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 143
  • IRMSCHER panjur.webp
    IRMSCHER panjur.webp
    15.9 KB · Görüntüleme: 130
  • edition paket.webp
    edition paket.webp
    60.8 KB · Görüntüleme: 122
  • 17 inch.webp
    17 inch.webp
    41 KB · Görüntüleme: 124
oy oy oy allah kolaylık versin :) bende senin geçtiğin yollardan geçtim.

ya sadece panjuru bulsam bı de tampon ızgarayı gerısını hallederım varmı bıldıgın?

kardeş o resimdeki 17 inc jantları servisten başka bir yerde bulma imkanın yok,o modelin replikası yapılmadı,ben yetklili servise sipariş ettirmiştim.Opc line pakete gelince aradığın ürünleri fiberciler satıyorlar,ancak plastik olsun istersen onuda benim yaptığım gibi yetkili servisten alacaksın maalesef.

Cix satayım sana benim panjuru istersen. Geri kalan zevk ısı benim araç İrmscher komple Opc de yaparsın arka difizor asa yukarı 500tl civarı ona göre egzoz sistemini falan yapacaksın vs. Ona göre kara ver başla :)

hadi kolay gelsin sana iyi para harcanacağa benziyor

kardeş o resimdeki 17 inc jantları servisten başka bir yerde bulma imkanın yok,o modelin replikası yapılmadı,ben yetklili servise sipariş ettirmiştim.Opc line pakete gelince aradığın ürünleri fiberciler satıyorlar,ancak plastik olsun istersen onuda benim yaptığım gibi yetkili servisten alacaksın maalesef.
sen ırmscher panjuru nerden buldun? ve kaca buldun?

Cix satayım sana benim panjuru istersen. Geri kalan zevk ısı benim araç İrmscher komple Opc de yaparsın arka difizor asa yukarı 500tl civarı ona göre egzoz sistemini falan yapacaksın vs. Ona göre kara ver başla :)
hamza resımde paylaştıgımın aynısı olucak panjur kardes baska istemıyorum

:) izmir egem oto alırsın ordan 350tl civarına istediğinden (laserli)

sen ırmscher panjuru nerden buldun? ve kaca buldun?

En son sahibinden .comda vardı irmscher diye arattır karşına ne var ne yok çıkacak.

Geri