Uzun bir suredir opcomu windows 8/ 64 bit bilgisayarıma tanıtamamıstım bugün sistemin gelismis baslama seceneklerini incelerken opcom driver ını sisteme tanıtabildim ve her asamasının resimlerini aldım sizler icin.
ben cok ugrastım sanal xp ile ugrasmak istemedim nedense
Öncelikle windows 7 de veya daha onceki surumlerde kullandiginiz opcom yazılımı ve driverlerini kullanacaz yeni bir dosya indirmenize gerek yok.
Sistemde hatali olarak kurdugunuz opcom driver ı varsa kaldırın !!
Oncelikle Opcomu sisteminize kuruyoruz ya da portable versiyon kullanıyorsanız her neyse..
ilk olarak arama bolumune gelismis baslatma secenekerini aratın
Sonra acilan bolumden mouse la gosterdigim secenegi seciyoruz kisa bir sure sonra diger bolum aciliyor
Simdi ise bekliyoruz
Bu bolumde ise sorun gider e tıklıyoruz
Daha sonra gelismis secenekler diyoruz arkadaslar
Baslangiz ayarlarını tıkliyoruz burada
Ve burada yeniden baslat diyoruz ve restart ı bekliyoruz
Buradan sonra pc acildiginda sizden 1 den 10 a kadar tuslarla secmenizi istediginiz degisikligi soracaktir
EN ONEMLI KISIM BURASI 7 YE BASARAK PCNIN ACILMASINI BEKLIYORUZ..
Evet arkadaslar burada ise klasik olarak opcom driveri yukluyoruz
Opcom Cihazınizi usb den pc ye takin dogal olarak tanimayacaktir
Aygıt yoneticisini hemen aciyoruz opcom un sarı unlemli oldugu diger aygitlar bolumunden sağ tiklayarak surucuyu guncellestir deyip driver dosyasini gosteriyoruz browser ya da göz at butonundan
uyari cikacak yinede yuklensin deyip geciyoruz ve basarılı bir sekilde yuklendi yazini goruyoruz.tam bu esnada dijital sertifika uyarısı verecek kapatıp gormezden gelebilirsiniz.
VE SONUC
ben 2 defa tekrar tekrar deneyip olumlu sonuc aldiktan sonra paylastim.surucu kurulumundan sonra opcomun uzerinde sarı unlem gorurseniz pc yi yeniden baslatın duzelecektir.
Kolay gelsin..
ben cok ugrastım sanal xp ile ugrasmak istemedim nedense
Öncelikle windows 7 de veya daha onceki surumlerde kullandiginiz opcom yazılımı ve driverlerini kullanacaz yeni bir dosya indirmenize gerek yok.
Sistemde hatali olarak kurdugunuz opcom driver ı varsa kaldırın !!
Oncelikle Opcomu sisteminize kuruyoruz ya da portable versiyon kullanıyorsanız her neyse..
ilk olarak arama bolumune gelismis baslatma secenekerini aratın

Sonra acilan bolumden mouse la gosterdigim secenegi seciyoruz kisa bir sure sonra diger bolum aciliyor

Simdi ise bekliyoruz

Bu bolumde ise sorun gider e tıklıyoruz

Daha sonra gelismis secenekler diyoruz arkadaslar

Baslangiz ayarlarını tıkliyoruz burada

Ve burada yeniden baslat diyoruz ve restart ı bekliyoruz

Buradan sonra pc acildiginda sizden 1 den 10 a kadar tuslarla secmenizi istediginiz degisikligi soracaktir
EN ONEMLI KISIM BURASI 7 YE BASARAK PCNIN ACILMASINI BEKLIYORUZ..

Evet arkadaslar burada ise klasik olarak opcom driveri yukluyoruz
Opcom Cihazınizi usb den pc ye takin dogal olarak tanimayacaktir
Aygıt yoneticisini hemen aciyoruz opcom un sarı unlemli oldugu diger aygitlar bolumunden sağ tiklayarak surucuyu guncellestir deyip driver dosyasini gosteriyoruz browser ya da göz at butonundan
uyari cikacak yinede yuklensin deyip geciyoruz ve basarılı bir sekilde yuklendi yazini goruyoruz.tam bu esnada dijital sertifika uyarısı verecek kapatıp gormezden gelebilirsiniz.
VE SONUC

ben 2 defa tekrar tekrar deneyip olumlu sonuc aldiktan sonra paylastim.surucu kurulumundan sonra opcomun uzerinde sarı unlem gorurseniz pc yi yeniden baslatın duzelecektir.
Kolay gelsin..
Son düzenleme: