opek corsa c 1.3 cdti için enjektör temizleyici katkı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krydnsmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krydnsmz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar enjektörlerin temizlenmesi için ve partikül filtresi temizliği için ne yapabilirim bu depodan konulan yakıt katkıları işe yarıyor mu acaba ?

würth enjektör temizleyici işini görür

Enjektör temizleyici için würth ü depoya katıp üstünü full yakıt doldurup yüksek devir kullanmak harika işe yarıyor, ben 5000 km de bir yapıyorum. Fakat o depo bitene kadar aracın yakıt tüketimi acayip artıyor benim gözlemlediğim.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen hafta Opak'ta bir işim vardı ardından ustamız 58000 km'deki Astra aracıma tavsiye etti.. Berner marka depoya çeyrek depo varken attık, üstüne 150 liralık benzin aldım.. Yüksek devir mi kullanmak gerekiyor pek anlayamadım ve de çekinerek kullanıyorum yüksek devirde Euro 5 subap meselesinden... Otobanda sıkıştırdım biraz bi 5 km kadar 5. viteste 5750 ve üstü devirde... Yeter diye düşünüyorum, hala depo bitmedi ama şehiriçi artık fazla sıkıştırmıyorum..

Bu gibi ürünlerden max fayda sağlamak için uzun yolda depoyu bitirmek en iyi sonuçtur. Veyahut en olmadı 50 km durmadan kullanmak. O yüzden ben uzun yola çıktığım vakit depoya koyarım oda tabi 20 bin km 1 şişe. Arkadaşımizin dediği gibi Würth en iyisidir.

BARDAHL iyidir.Kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylüyor.

SM-N920G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri