OPEL 1.3 CDTİ Araçlar için CR POWERBOX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

ozzyouz

Bilgi Girilmemiş
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=8691433

Bu ürün gözüme çarptı 22 HP süper bir rakam... Fakat ne derece memnun kalabilirim acaba ?
ayrıyetten fiyat çokucuz bi haltı çıkmasın??

Mehmet bey sanırım bu işte usta onun görüşlerini alabilirsek çok makbule geçecek

ben denedim bu haftasonu. yardımcı oldular deneme hususunda. ahım şahım bir fark yoktu. tabiki hissediliyor hafif artışlar, ara hızlanmalardaki fark vs ama oyle 22 hp lik bir olayı yoktu. birde bunlar sanırım daha hızlı ve sıkıştırılarak mazot pompalanmasına sebep oluyormuş bu kit. o yuzden hem pompayı bozuyor dıye duydum, hemde daha çok yakıyormuş. ama montajı basıt oldugu ıcın tak çıkar olayı sadece 1 soket.

bilgi için teşekkürler... peki gerçek güç artışını nasıl sağlayabiliriz yerinden kalkmıyor bizim kız

bilmiyorum. ya aslında o kadar fena da deıldı. yanı bı fark var elbet. birde bizimki easytronic ti. adamın soyledıgıne gore tepkısı daha ıyıymış duz viteslerde.

Merhaba beyler..

bu tip ürünler için defalarca yorum yaptık..

üç beş mutlaka güç kazandıracaktır fakat bahsedilen güçler hayal..

box satın alırken güç ölçümü ve müşteri memnuniyeti garantisi arayın..
satıcı firmanın garanti şartlarını iyi inceleyin..

beyler bi ürün alırken hakkında yazılanları dikkatli okumuyorsunuz. 22 hp güç demiyor, %22 güç artışı diyor. yani corsa 75 hp ise ona %22 daha ekleyin. sonuç 15,5 hp olur. :) bende günlerdir bu ürünü araştırıyorum. hala tam karar veremedim alıp almamaya. aracım astra dizel. 90 beygirden 108-110 a çıkar herhalde. fiyat çok cezbediyor. aynı fiyalara chiptunning olsa onu tercih edeceğim ama yok işte.

ben corsaya chip tuning yaptırıyorum 90 hp den 125 hp ye cıkıyor

bu gittigidiyordaki üründen bu kadar cok hp kazanılacagını sanmıyorum acıkcası.ticari olabilir bu rakamlar.iyice bi arastrmak lazım

ben inanıyorum. corsada 15 beygir astrada 18 beygir fark ettiriyor. benim takıldığım nokta bu uygulama sadece serilikmi katıyor yoksa vites aralarının uzamasına sebep oluyormu. yani aracım 3500-4000 devirden sonrada devamlı güç üretsin ve kesilmesin istiyorum. bu powerbox bunu yapabiliyormu ondan emin değilim

ben corsaya chip tuning yaptırıyorum 90 hp den 125 hp ye cıkıyor

Chip Tuning bambaska bir olay, powerboxlarla kiyaslanmaz bence.Artislar cok daha fazla.Verdigi surus keyif de tartisilmaz, uzun vadede motora herhangi bir zarari oluyormu tuning isleminin?

Geri