2016 model 1.4 motor otomatik sıfır aracım kışın çok fazla motor gücü azaldı uyarı verip hızlanamıyordu. Genelde yagmurlu ve soğuk havada olduğu için havalar ısınınca düzeldi götürdüğüm tamircide 2014 modele kadar programı oldugu için 2016 modelden anlamadı. Bugün ise kırmızı ışıkta beklerken araba sarsılmaya başladı. Motor titremesiyle senkronize araç titriyodu. Şiddeti gittikçe arttı. Sonra düz yolda 40 hızla giderken sarsılmaya başladı ardından motor arıza işareti ve kayma işareti yandı. Hemen sağa çektim. Tekrar çalıştırınca ikazlar söndü. 500 metre ilerdeki evime gidene kadar 2 kırmızı ışıkta çok şiddetli titredi. Motor hararet göstergesinde sorun yoktu. Yağ seviyesi yüzde 93lerde. Fakat ne yapacagımı bilmiyorum. Araç daha 48binde. Bujilerden, aküden, motor başlığından olabilir gibi birsürü şey söylendi. Yakın zamanda yağ değişimi yaptırdım. Yağdan kaynaklanıyor desem 1000 km yol yaptım değişimden sonra.Adana'dayım otomatik arabadan anlayan bi yerde bilmiyorum. Yetkili servisin sürekli yüksek fiyat çekmesinden dolayı götürmekte istemiyorum. Ne yapabilirm?