opel ailesi merhaba

hizirali006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ali GÜR (26), ankarada yaşıyorum 99 astra g aldım bi kaç ay önce bu sitede okuduklarım opel e yönlenmeme biraz daha cesaret kattı şimdilik pişman değilim allah hepimize kazasız belasız sürüşler versin. aracımın resimlerini de en kısa zamanda paylaşıcam değerlendirmelerinizi bekliyorum:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoşgeldiniz,umarım iyi vakit geçirirsiniz..

''şimdilik pişman değilim''e çok güldüm :D:D:D

teşekkür ederim caner. araç aldığımdan beri üzmedi henüz o anlamda söyledim:)

Foruma hoşgeldiniz..Aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..Caner biraz opel aleyhine provakatörlük yapar eder ama iyi arkadaşımızdır..İçten içe opele sevdalıdır :D:D

hoşgeldiniz... aracınızı kaça aldınız acaba ?

hoşgeldiniz

hoşgeldiniz... aracınızı kaça aldınız acaba ?

fatih aracı 17 e aldım bin lira da masraf yaptım bende buradaki arkadaslara soracaktım nasıl fiyat diye tanıdık vasıtasıyla almıstım. özellikleri gl nin abs klimalısı boya yok tek değişen sol arka kapı. motor çok iyi çıktı tüp yeni takıldı çünkü.km 144binde. ben 3. sahibiyim galiba:)

Ali GÜR (26), ankarada yaşıyorum 99 astra g aldım bi kaç ay önce bu sitede okuduklarım opel e yönlenmeme biraz daha cesaret kattı şimdilik pişman değilim allah hepimize kazasız belasız sürüşler versin. aracımın resimlerini de en kısa zamanda paylaşıcam değerlendirmelerinizi bekliyorum:)

Aramıza hoşgeldiniz.

Hoş geldiniz.

Geri