Opel Ascona B 1979 Model

Gecesahini

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam Arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra benim külüstürü diriltmeye çalıştık. Daha eksikleri var ama şimdiden sizinle paylaşmak istedim.

Araç Bilgileri:
1979 Model Ascona B
1,2S Motor 60 Beygir

ESKİ HALİ

mcuq.jpg

gal.php
gal.php

aw83.jpg

r29m.jpg

a6ar.jpg

00fp.jpg

3yej.jpg

aqzd.jpg

Şu anki Hali. Daha döşemeler, Tampon lastiği, Paspaslar, Anten ve ufak-tefek boya işleri kaldı.

pun5.jpg

ml5u.jpg

8rzk.jpg

lkgy.jpg

t60x.jpg

Selamlar.

gal.php

Çok güzel olmuş harika,ilk arabam ehliyet aldığım 1981 de ascona B 2000E sport idi resimde gördüğün ;) güzel bir çalışma olmuş tebrikler:good:
kazasız belasız sürmeler

Teşekkür ederim kardeşim ALLAH (c.c) razı olsun. Boyada ufak tefek kusurlar var ama o kadar olur artık. :)

olsun o kadar,şu an elimde eski ascona m olsa tadına doyamazdım,benimi 110 beygir idi,
oğullarım baba neden sattın diyor resimlere bakıp keşke satmasa idin biz hava atar kullanırdık diyorlar :) bende diyorum keşke satmasa idim garajda tutsa idim diyorum,ilk göz ağrım yani

Evet öye Selim Abi. Şahsen ben eski arabaları seviyorum. Aslında gönlümde Chewrolet yatıyor ama malum şartlar pek elvermiyor (Yakıt, vergi vs. gibi). Abi yine denk gelir belki alırsın bir tane inşallah. ALLAH (c.c) herkesin gönlüne göre versin. Bu arada sende Stuttgart'ta yaşadın galiba. Bende 22 sene Mainz tarafında kaldım abi. Selamlar, Hürmetler.

Bende eski meraklısıyım :) Allahda senin gönlüne göre versin amin.
evet stuttgar da kaldım, 34 sene den fazla çoçuklar için geldik 4,5 sene oldu

ALLAH razı olsun abi cümlemizin. Abi tabii durumunu bilmiyorum ama eğer burada durumun iyi ise çok iyi yapmışsın bana göre. Kendi vatanımız nede olsa. Benim için ezan sesi bile hepsine değer. İnşallah hayırlısı olur abi.

Allah şükür Ahmet durumum iyi,çoçular özelde okudu biri geçen sene ankara üniversitesine başladı,diğeri sınavlara hazırlanıyor,büyük almanda kaldı evli,şikayet yok aynen ezan sesi yeter,ülkem başkadır.

Tamam abiciğim sorun yok o zaman. Gerçekten çok sevindim. ALLAH'ü Teala (c.c) Hz.leri herkes hakkında hayırlısını versin.

Selim Abi galiba senden başka bakan olmadı buraya. :) Bilseydim konuyu açmazdım inanki. Neyse sağlık olsun.

Geri