Yeni Astra, Cosmo
1.4 NET 140 HP, Manuel 6-ileri
17 " Hafif Alaşım Jantlar, Çok Kollu
Opsiyonlar (1)
Seçtikleriniz:
Flexride Paketi 2.759,00 TL
Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat 55.042,57 TL
---------------------------------------------------
Seat LEON 1.4 TSI 140 hp FR
Opsiyonlar :
Leon FR Plus Paketi ( SEAT Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Sunroof ) 3.000 TL
Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Toplam Fiyat 54.050 TL
Yakın zamanda bu iki araçtan birini almayı düşünüyorum birçok Hb arabayı inceledim fakat bu 2 modelde kararsız kaldım.İstediğim özelliklerle fiyatları hemen hemen aynı.Yılda 8-10 bin km maksimum yapabileceğimi düşündüğümden dizel motor tercih etmedim.Alacağım aracı da 4-5 yıl kullanma niyetindeyim.
Bu iki aracı kullanmış olanlar varsa konfor ,performans ve yakıt tüketimleri hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
1.4 NET 140 HP, Manuel 6-ileri
17 " Hafif Alaşım Jantlar, Çok Kollu
Opsiyonlar (1)
Seçtikleriniz:
Flexride Paketi 2.759,00 TL
Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat 55.042,57 TL
---------------------------------------------------
Seat LEON 1.4 TSI 140 hp FR
Opsiyonlar :
Leon FR Plus Paketi ( SEAT Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Sunroof ) 3.000 TL
Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Toplam Fiyat 54.050 TL
Yakın zamanda bu iki araçtan birini almayı düşünüyorum birçok Hb arabayı inceledim fakat bu 2 modelde kararsız kaldım.İstediğim özelliklerle fiyatları hemen hemen aynı.Yılda 8-10 bin km maksimum yapabileceğimi düşündüğümden dizel motor tercih etmedim.Alacağım aracı da 4-5 yıl kullanma niyetindeyim.
Bu iki aracı kullanmış olanlar varsa konfor ,performans ve yakıt tüketimleri hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.