Merhaba Arkadaşlar Astra 2005 H kasa 1,6 Benzin/LPG (Atiker) easytronic Aracım Var
Aracımda 1. vites 1300 devir ile 1800 devir arasında hem lpg hem de benzinde aracım aşırı derecede kafa sallıyor. Titreme yapıyor.
1800 devir üzerine çıktıktan sonra herhangi bir problem yok az da olsa bir çekişten düşmesi söz konusu. Hata kodu olarak da P1112 mevcut.
Bunu gidermek için yapılanlar. Bujiler değişti buji kabloları değişti.
Egr Valf temizlendi
Oksijen sensörü temizlendi
Monifot üzeri klemensler söküldü tornada tekrar işlendi boşluklar giderildi.
Map sensörü değişti.
Şanjuman yağı değişti.
Robot yağları değişti.
Buna benzer birçok masraf yaptım ama ne hata kodunu silebildik. ne de sorunu çözebildik.
Acaba problem nedir başına gelen arkadaş var mı.
Birçok forumlarda bobin diyen var monifot değişmesi gerek diyen var araç yeterli şarj üretemiyor şarj dinomosu diyen var,
Zaten araca ciddi masraf yaptım ki bu denilenlerde değişir ise hatırı sayılır bir masraf olmuş olacak ve de çözüleceği garantisi de yok.
Aracımda 1. vites 1300 devir ile 1800 devir arasında hem lpg hem de benzinde aracım aşırı derecede kafa sallıyor. Titreme yapıyor.
1800 devir üzerine çıktıktan sonra herhangi bir problem yok az da olsa bir çekişten düşmesi söz konusu. Hata kodu olarak da P1112 mevcut.
Bunu gidermek için yapılanlar. Bujiler değişti buji kabloları değişti.
Egr Valf temizlendi
Oksijen sensörü temizlendi
Monifot üzeri klemensler söküldü tornada tekrar işlendi boşluklar giderildi.
Map sensörü değişti.
Şanjuman yağı değişti.
Robot yağları değişti.
Buna benzer birçok masraf yaptım ama ne hata kodunu silebildik. ne de sorunu çözebildik.
Acaba problem nedir başına gelen arkadaş var mı.
Birçok forumlarda bobin diyen var monifot değişmesi gerek diyen var araç yeterli şarj üretemiyor şarj dinomosu diyen var,
Zaten araca ciddi masraf yaptım ki bu denilenlerde değişir ise hatırı sayılır bir masraf olmuş olacak ve de çözüleceği garantisi de yok.