Opel Astra 2009 Elegance Paket

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan unident
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

unident

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Arkadaşlar Opel Astra HB Enjoy Elegance paket araç aldım araç henüz gelmedi 2009 modellerde mercekli far çıkmadıgını söyledi satış daki arkadaş bu konuyla ilgili ne önerirsiniz ? mercekli far eski modellerde cıkıyormus ?

Son düzenleme:
Büyük ihtimal krom zeminli far çıkıcak. Keşke mercekli olsaymış çok hoş görüntüsü var.

Mercekli farların fiyatını sor istersen serviste kaça mal oluyomuş taktırırsın ona göre ! Bizim kasaların farları siyah zeminli hoş görünüyor. Ama kromlar gerçekten kötü :(

Mercekli farların fiyatını sor istersen serviste kaça mal oluyomuş taktırırsın ona göre ! Bizim kasaların farları siyah zeminli hoş görünüyor. Ama kromlar gerçekten kötü :(

onlarda abartırlar muhakka fiyatı :)

3.500 gibi bi fiyat diye biliyorum ama bu tahmini kendim gidip sormadım yani. Siz yine de bi sorun derim ona göre yönlendirirsiniz kendinizi..

3.500 gibi bi fiyat diye biliyorum ama bu tahmini kendim gidip sormadım yani. Siz yine de bi sorun derim ona göre yönlendirirsiniz kendinizi..

Yarın ilk işim bu olacak.. :)

bence sonradan mercek taktır farın ıcıne. maalıyet 300 lıra :) hemde bı xenon

hayır gerekmiyor, servisten almana gerek yok, çıkmacılardan da bulabilirsin uygun fiyata,

Geri