Opel astra 2015 sport vs business modelleri farklari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Servet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Servet28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar opel astra 2015 model dizel sedan almayi dusunuyoruz ama modeller arasindaki farklari bilmiyoruz en dolu ve en boş modeli hangisi detayli bilgi verebilecek varmi

Cosmo en full donanımdır hocam, onun altında sport onun altında edition plus onun altındaysa Edition gelir. Business ve Elite modeliyse söylediğiniz yıllarda başladı. Elite sonrasında Cosmo donanımın yerini aldı. Business modeliyse Sport ve Cosmo arasında kaldı şeklinde biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin :) Aracınızda mercekli far varsa cosmo veya elite olarak düşünebilirsiniz. Arabayı görmeden net birşey söyleyemiyorum.

Arkadaşlar opel astra 2015 model dizel sedan almayi dusunuyoruz ama modeller arasindaki farklari bilmiyoruz en dolu ve en boş modeli hangisi detayli bilgi verebilecek varmi
Servet Bey opel astra da en dolu paket cosmo dur. Edition, business bunlar boş pakettir. Aralarında ufak tefek farklar vardır deri direksiyon park sensörü gibi. Ama eğer astra alacaksanız ya cosmo ya sport alın. Benim tavsiyem bütçeniz yeterli olursa cosmo donanımı almanızı öneririm. Cosmo donanımla sport donanım arasında da afl farlar(En büyük fark bu), hareket sensörü, yarım deri koltuk gibi farklar vardır. Napın edin cosmo alın :)

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Sahibinden.com üzerinde ilanlarin teknik özellikler kısmına bakarak donanımlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz [emoji4]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahibinden.com üzerinde ilanlarin teknik özellikler kısmına bakarak donanımlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz [emoji4]

Donanım karşılaştırma listesimi yapsak :))

Donanım karşılaştırma listesimi yapsak :))
Aslında her model piyasaya ilk çıktığında üretici donanım listesi sunuyor ama yenileri çıktıkça eskiler kayboluyor. Arşivleyebiliriz [emoji4]

Evt böyle bişey yapılabilir dur araştıralım nasıl birşey yapabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: tuleybihayat
Screenshot_20180319-132152.webpScreenshot_20180319-132158.webpScreenshot_20180319-132212.webp

Son düzenleme:
@omeroz hocam aynen bu pdf üzerinde bulunan verileri karşılaştırmalı olarak sisteme eklemeliyiz. Basit ve anlaşılır şekilde ama nasıl :) Onu düşünüyorum.

Arkadaşlar cevaplariniz icin tesekkur ederim 2015 model opel astra bakiyoruz biz 70 bin lira max limit ama piyasa çokmu yuksek saglam araba yok bu fiyata tavsiyelerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: tuleybihayat
Geri