Opel Astra almayı düşünüyorum. Sizce ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan demon35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

demon35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar.

Bundan önce 2008 model dizel bir Grande Punto sahibiydim. Ağustos ayı gibi yeni bir araç almayı düşünüyoruz. Ben Astra Sedan 1.3 CDTI Enjoy 111. yıl modelini çok beğendim. Bu motoru daha önce Fiat Linea aracımda kullanmıştım.
Daha önce Fiat servisleri ve müşteri hizmetleri ile yaşadığım sorunlardan dolayı farklı modellere bakıyorum.

Kafama takılanlar:

1: Opel müşteri hizmetleri ve Servis kalitesi, memnuniyeti nasıldır? Şikayet sitelerinde en fazla şikayet alan otomobil firmalarından birisi Opel.
Aracı sıfır düşündüğümüz için en az 2 yıl servise gitmek zorundayız.

2: Aracın ses izolasyonu ve süspansiyon sertliği nasıl? İçeri yol sesini çok alıyormu? Ayrıca arabadan çok tıkırtı sesleri geliyormu? Konforu iyimidir?

3: Kullananlar aracınızdan gerçekten memnunmusunuz? Bu aracın sıfırı verilen 40.000 TL küsur parayı gerçekten hakediyormu? Bugün olsa yine Opel Astra ya da Opel alırmıydınız?

4: Ben Astra Sedan çok beğendim. Siz olsanız Astra Classic HB' mi alırdınız? Yeni Astra biraz pahalı kalıyor. O yüzden ona pek yanaşamadım. Yeni kasası çıkmış bir modeli almak ne derece mantıklı?

bence astra çok konforlu,ses izalasyona gayet iyi,servislerden servise değişir öüşteri memnuniyeti.sözün özü alınacak bir araba.

Biz HB CDTI aldık.Konfor Paket.Sedanla arasında yaklaşık 3 bin TL fark var.Bagaj bu kadar parayı hak etmiyor.Hemde sedan bana tipsiz geliyor.

1 ve 2. vitsteki hantallığa katlanabileceksen geri kalan maddeleri düşünme dostum...

111. yıl modelini benımde hoşuma gıttı tavsıye ederım 1,4 bakmiştık 2 ay evvel

Ben o 1 ve 2. vitesteki hantallığa alışkınım. Dediğim gibi daha önce Linea kullanmıştım. Oda aynı motor ve 90 gb. Bu motoru tanıyorum. Ama Astra kasa olarak biraz ağır. Araç benim hoşuma gittide bayilerde test aracı yok.

Opelin servisleri türkiyede gercekden pek iyi değil , aracı saattıkdan sonra ilgisiz kalıyorlar musterıye orda artık emın oldum ..

aracın ses ızalasyonu gayet iyi baska dızel araclara göre sadece sabah ılk calıstırmada bır 5 dakka ses yapıyor sonra motor ısınınca cıt cıkarmaz ..

sispansıyonları gayet iyi ve sert olmasından dolayı duzgun yollardakı vırajlara gırınce araba yola daha sıkı tutunuyor ( ben bu sıspansıyonlardan dolayı duzde gecemedıklerımı vırajda cok rahat gectım :)

Aracda belkı 1-2 sene cıkmayabilir ama kronık bır sorunu var oda koltuklarda, genelde sofor koltugunda acaıp bırses gelıyor cok azda olsa zamanla kulagı tırlmalıyor civciv sesıne benzıyen bır gıcırdama gibi... onuun dısında konforu iyi...

Ben cdti hb kullanıcısıyım aynı zamanda aldıgımdan bu yana gayetde memnunum verdıgım parayı hak edıyor ,, herhangı bır arıza cıkarmadı bana sadece priyodık bakımından baska, yakıt tuketımıde bır haylı dusuk mazotu kokluyor dıyebılırız ...

Ben astrayı ılk gordugumden bu yana hb kasasına hayranım sedanına hıc ısınamadım ..

Hb olanıda seviyorum ama ben Sedan olanını çok beğendim.
Ses izolasyonu olarak en çok kafama takılan yol ve lastik sesini içeri çok alırmı?
Birde sert süspansiyon kasislerde ve bozuk yollarda ses yapıyormu?

Geri