Opel Astra Anahtar Kumandası

mustafa.h

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Bir sorun yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Opel Astra 2004 HB Enjoy modeline sahibim. Aracın anathar kumandası bozulmuştu yaptırmak istedim yapamadılar ben de aliexpress üzerinden Opel Astra Vectra Zafira 2 Düğme 433.92 MHz olarak belirtilen kumandayı aldım ancak araca tanıtamadım.
ANahtarcıya sordugumda ise kumanda ile aracın uyumlu olmadığını söyledi. Araç 434 mhz frekansı ile çalışıyor dedi. Araştıdın 434 mzh frekanslı kumanda hakkında bilgi bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?

Onun bir kodu vardır bildiğim kadarıyla ve araca tanıtmak için özel cihazları.

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oto anahtarcı arkadaşlar ellerindeki aletler ile deneyip sonra da bu kumanda buna uyumlu değil diyerek bıraktılar. Bir tanesi de frekans farkı var dedi araştırdım ama aracıma uyumlu frekans hangs oluyor bulamadım baktığım her sitede satılan anahtarlar 433.92 mhz olarak görünüyor. başka bir frekans daha mı kullanıyor yada satılıyor mu bulamadım

o kumandadan bende aldım ancak tanıtamadım. ne zafiraya nede astraya. Anahtarcıda yapamadı. anahtarın sinyal yaymadığını söyledi. mecburen orjinalden aldım şak diye tanıdı. çözümünü bulduğunuzda benide bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaslar kumandayi alip kendiniz tanitamazsiniz araca mhz calistigi frekans araligidir anahtara programlama yapilmasi gerekir servise basvurunuz

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar kumandayi alip kendiniz tanitamazsiniz araca mhz calistigi frekans araligidir anahtara programlama yapilmasi gerekir servise basvurunuz

Servise gerek yok opcom la tanıtıyoruz hocam. sorun şu orjinal gm tanıtılırken çinden alınanlar tanıtılmıyormu?

Hocam sorun arkadaşın da söylediği gibi Çin'den gelen anahtar tanıtılamıyor. Aldığımız anahtar 433.92 mhz frekansında ama aracımız hangi frekansta onu öğrenemedik. Aracın freknsını bilsek doğru anahtarı alıcaz.

Servise gerek yok opcom la tanıtıyoruz hocam. sorun şu orjinal gm tanıtılırken çinden alınanlar tanıtılmıyormu?
Cinden alinan anahtarlarin bazilari sahte bazilari orjinal bilemezsiniz zaten orjinal 180 190 tl arasinda hadi aldiniz uydu farzet programlamayada para verceniz 100 lira :) olay her arabanin bir kodu var o koda gore yukleme yapilor imei no gibo dusun ole olmasa al ozaman programla çal arabayi olur :) anlicaniz uzere basit bir islem degildir herkez ogrenmis bir opcom nereye takarsan tak opcomla :) anahtar chip bozuksa servise gidin eger kabini degiscem diyorsaniz o olur aksiyona girmeyin girilcek yer var girilmicek yer var

Mhz de hangi frekans araliginda calistigi telefonlarda 900mhz 110mhz vs calisir sinyal olayi ama bide bu telefonun imei nosu var :) kullanmak icin orneklemek gerekirse

Daha basit anlatmak herekirse 60 saniye filmini izleyin hem aksiyonlu film hemde anahtar olayini anlarsiniz direk siparis uzerine ureticiden gelir..

Geri