Arkadaşlar Merhaba,
Diğer konularda benzer sorunları okudum ama tam tatmin olmadım sanayide kurcalatmak istemiyorum aracı.
Öncelikte araçta çekiş düşüklüğü hafif var belirteyim.
Kalkışta sıkıntı yok ama 2 bin devire gelmeden hafif silkeleme yapıyor o devri geçince düzeliyor. İşin tuhaf yanı her ayrı viteste o devire gelince silkeleme yapması. Gazı bırakıyorum tekrar basıyorum o devirde silkeleme devam ediyor devri geçince normale dönüyor.
3 hafta oldu alalı detaylı expere soktum 5 tane arıza kodu verdi usta arkadaş ağır bakım yapıldığı için verebilir bu kodlar dedi önemsemedi.Ama rapora özellikle belirtti EGR temizliği ve bakımı yapılması gerekiyor hafif duman atma var diye.
Araştırmalarımdan çıkan sonuca göre 1. EGR temizliği 2. MAf sensörü temizliği bunlar silkeleme yapıyor diye bahsetmişler.
ARIZA KODLARI
DİZEL Z17DTJ-DECE1C-MT/AT
P0704 - Kavrama Anahtarı giriş devresi
- Arıza
- Aralıklı
P1120 - Pedal konum sensörleri 1 ve 2
- Uygun olmayan sinyal
- Aralıklı
P1614 - Yanlış Anahtar
- Aralıklı
P1191 - Müşterek yakıt boru basıncı
- Çok düşük baınç
- Aralıklı
P0217 - Yüksek soğutma suyu sıcaklığı nedeniyle yakıt azaltma
- Aralıklı
Diğer konularda benzer sorunları okudum ama tam tatmin olmadım sanayide kurcalatmak istemiyorum aracı.
Öncelikte araçta çekiş düşüklüğü hafif var belirteyim.
Kalkışta sıkıntı yok ama 2 bin devire gelmeden hafif silkeleme yapıyor o devri geçince düzeliyor. İşin tuhaf yanı her ayrı viteste o devire gelince silkeleme yapması. Gazı bırakıyorum tekrar basıyorum o devirde silkeleme devam ediyor devri geçince normale dönüyor.
3 hafta oldu alalı detaylı expere soktum 5 tane arıza kodu verdi usta arkadaş ağır bakım yapıldığı için verebilir bu kodlar dedi önemsemedi.Ama rapora özellikle belirtti EGR temizliği ve bakımı yapılması gerekiyor hafif duman atma var diye.
Araştırmalarımdan çıkan sonuca göre 1. EGR temizliği 2. MAf sensörü temizliği bunlar silkeleme yapıyor diye bahsetmişler.
ARIZA KODLARI
DİZEL Z17DTJ-DECE1C-MT/AT
P0704 - Kavrama Anahtarı giriş devresi
- Arıza
- Aralıklı
P1120 - Pedal konum sensörleri 1 ve 2
- Uygun olmayan sinyal
- Aralıklı
P1614 - Yanlış Anahtar
- Aralıklı
P1191 - Müşterek yakıt boru basıncı
- Çok düşük baınç