Opel astra g hava akişmetre arizasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstraFR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstraFR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar herkeze hayirli geceler oncelikle forumda yeniyim henüz hemen konuya geçeyim 2.0 motor cd 99 model astra arabam var oncelikle daha once hic bir arabada gormedigim bir ariza işiği yakiyor araç motor ariza işiği yaniyor fakat tam ortasinda yildirim işareti gibi bir işaret var 2. Olarakda bu işiğa bağli olarak yolda seyir halinde iken işik yaniyor araç guçten düşüyor gaza biraz asildiğim zaman sönüyor bazen sönmüyor ve araç ivme kaybediyor taaki bir yere çekip stop edip tekrar marş yapana dek sizce ne olabilir ?
Akişmetreyi söküp temizledim ve tamircide bilgisayara bağlayip arizalari sifirladik 15-20 km sonra ariza tekrarlandi
Şimdiden teşekkur ederim.

kutu içinde yıldırım fan beyni arızası astralarda meşhurdur.tamponun ordaki beyin değişecek

Öncelikle vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim aracı makineye bağlattığımda hava akış metre arızası veriyor

akışmetre arızasında araba içinde anahtar olan simge yanması lazım

O isik calistirma esnasinda yanip sonuyor daha sonrasinda yanmiyor ama bahsettiğim isik devamli yaniyor sonuyor belli araliklarla hakli olabilirsiniz bi kontrol ettirmem lazim bulundugumuz ulkede aman aman bi usta yok heryere guvenemiyorsunuz

debimetrenin soketini çıkarıp deneyin araç atikleşirse debimetre arızalıdır.he balata spreyiyle temizleyince düzeledebilir

Temizleyip denedim sonuç ayni soketi çikartip denedim araç arizali gibi çalişiyor yani araç ariza modunda gibi yavaş yavaş hizlaniyor yokuş çikmiyor yani kosacasi gitmiyor araba demek daha dogru olur

Geri