Opel Astra G ilk calistirma gaz yemiyor

ckaracaev

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar

2001 opel astra g aracimda 2 haftadur bir problem var. bazi gunler araci ilk calistirdigimda bir devir dusuklu ve zor kalkma var. sari motor arizasi da yaniyor yurumeye baslayinca sonra 0-20 mt gittikten sonra normale donuyor araba ondan sonraki durup tejrar calistirmalarim da hic boyle hicbir problem olmuyor. sebebi nedir acaba?

Cozersen sorunu paylasirsan seviniriz aynı dertten muzdarip çok kişi var

vallaha anladığım kadariyla gaz yememesinin sonucu yada sebebi kök nedenini bilemediğimiz için net konuşamıyorum rolantide devir saatinin sabitlenememesi olarak gözüküyor. 1 seviyesini geçerek hareketleniyor 1-1.1 arasında inip kalkıyor.

sorun gözükmemekle beraber büyük ihtimalle devir debimetresi değişirse sorun hallolur gibi gozukuyor.

sn ahmet28 sorunum cozuldu, buyuk ihtimalle araciniz lpgli uzun zamandir benzin deponuzda hareketlilik yok.
benzinde kullanin aracinizi bitirmeden biraz daha benzin alin 60 liralik falan ceyrek depoyu gecsin ve ceyrek deponun altina inmesin benzin dikkat edin.
bu tekleme ve motor ariza lambasinin yanma sebebi kesinlikle tortulasmis benzinin atesleme problemi.

Ayni sorun bendede var 2001 astrag edition aynen katiliyorum bu benim mareada da basima gelmisti depodaki benzin den kaynaklaniyor...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri