opel astra g ön far yardımı

goldbergbrk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar şuanlık aracımın orjinal farları çok eskidi sarardı we camlarında derinlice çizikler war bunları düzeltmem mümkün olmaz sanıyorum o far parlatma işlemleri bu farı kurtarmaz. onun için şu hella black magic siyah tabanlı orjinal far gibi olan farlardan almak istiyorum ama hellalar tanesi 200 tl felan internetten baktığım kadarıyla depo ws yerli marka siyah taban far satılan bildiğiniz site yada mekan warmı önerebileceğiniz. yardımlarınızı bekliyorum demek istediğim far da bu

Forumda 1-2 kişi siyah far satiyordu. simdi linkleri bulamadımda. yedek parça bölümüne bak kesin var orda.. hemde orjinal.. ve fiyatlar çok faiş degildi.

ben yan sanayi tavsiye etmem. zaten orjinal görünümünde alacaksin bari iyisi olsun. nedenine gelince daha uzun ömürlü olur. mesela digeri görününce hemen fark ediliyor yan sanayi oldugu. daha çakma duruyo yani. ilerde felan sararmada daha çok yapar. kararma yapabilir. herşey olabilir yani..

bence az daha para verip orj almalısınız

arabanın şuanki farları bağlantı ayakları kırıldı birde baya bir aşınma war die çıkarıp yan sanayi takıcam. zaten araba seneye kalmas gidicek başka araç alcam idarelik bişi istiyorum. olmadı normal beyaz senin avatardaki arabanın farları gibi alıp farlara en ince bir cam filminden çekicem 1m felan luo sanırım onlarda öylede biraz tip değişebilir

arkadaşlar şuanlık aracımın orjinal farları çok eskidi sarardı we camlarında derinlice çizikler war bunları düzeltmem mümkün olmaz sanıyorum o far parlatma işlemleri bu farı kurtarmaz. onun için şu hella black magic siyah tabanlı orjinal far gibi olan farlardan almak istiyorum ama hellalar tanesi 200 tl felan internetten baktığım kadarıyla depo ws yerli marka siyah taban far satılan bildiğiniz site yada mekan warmı önerebileceğiniz. yardımlarınızı bekliyorum demek istediğim far da bu

Klavyenizde "v" tuşu çalışmıyor mu?

beyaza gitmiş ama kırmızıya yakışmamış

Geri