opel astra G ön panjuru değiştirmeden logo iptali yapabilir miyim?

ismet kıvrak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar ön panjuru değiştirmeden logo iptali yapabilir miyim ?

olmaz yapamazsın orjinalini bozma zaten 50 tl ye düz logosuz panjurlar daha orjinal durur :bir:

fiyat olarak 80 90 tl istiyorlar :S

İl il fiyat değişiyor olabilir tabi acayip bir piyasası var bu işin takip etmek lazım sahibinden.com da bulabilirsin ben 2 sene önce 100 tl ye almıştım ama aldığım yerde 50 tl ye de vardı kalite kalite değişiyor ama arada görüntü açısından fark yok keşke 50 tl olanı alsaymışım diyorum :D

mantı olan o olmuş gerçekten :D ürünün kalite farkı yok sen kaliteli para vermişsin :D

kalite farkı çok var araştırma yapmamışsın dandik ucuz bişey alırsan 2 gün sonra çatlar biyeri. kaput mandalı dışarı atmaz kaputu açamazsın vida yerleri birbirini tutmaz montaj yapamazsın yamuk durur

evet haklısın. araştırmadım hiç. sadece opel amblemini siyah kaplama yapsam uzakdan bakınca belli olmaz diye düşünüyordum. yakında da dikkatli bakınca...

50tl sahıbınden de dolu var kolay kolayda sıkıntı cıkmaz ;)

olmaz yapamazsın orjinalini bozma zaten 50 tl ye düz logosuz panjurlar daha orjinal durur :bir:

orjinaline hiç dokunma bencede,emek verdiğin bi tarafa sonunda istediğin gibi olmama ihtimali de var, al hazır yapılmışı varken uğraşma.

Geri