Opel Astra Gtc için hangi jant??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lion1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lion1905

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Astra Gtc alma ihtimalim ve bu aracı 18 veya 17 inç jantla almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim...18 inç çok güzel gözüküyor ve yol tutuşu iyileştiriyor diye biliyorum ama onun da riski biraz fazla..Kafam oldukça karışık anlayacağınız... Sizce Türkiye de dikkatli kullanıyor bile olsanız 18 inç jant almak risk midir?
alala.gif

Almayı düşündüğüm her iki jantta Opelin GTC için sunduğu opsiyon listesindeki jantlardan..Yani orjinal olucak..:good:

ben eski tipo ma 16 jant takmıştım..görünümü gayet hoş olmuştu fakat lastik yanağı 45 olduğu için 2 kez lastik yarmıştım .. malum türkiyenin yolları belli deil çukur yada tümseğin ne zaman çıkacağı belli olmuyo.. zevk meselesi bence17 jant hem yeterli olur hem de daha rahat edersin gibime geliyo..

17 iidir bencede fazla riske gerek yok . gtc i benzinlimi alıyorsun yoksa cdti mi?

Lastik 225/40 olacak 18 inç jant olursa... Sanırım bazı lastik firmaları da yarılmaya ve balon yapmaya falan karşı garanti veriyorlar 18 inçlik versiyonlarda..

@kutluhan83

Hocam 1.6 115 hplik versiyonu almayı düşünüyorum..

Lion1905' Alıntı:
Lastik 225/40 olacak 18 inç jant olursa... Sanırım bazı lastik firmaları da yarılmaya ve balon yapmaya falan karşı garanti veriyorlar 18 inçlik versiyonlarda..

@kutluhan83

Hocam 1.6 115 hplik versiyonu almayı düşünüyorum..

hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullanırsın inş

bence 1.6 turbo 180 HP lik olanını al çok deli makina tabi bütçen yeterli ise ayrıca janta ayrıca para verecek isen verme bu aşağıdaki gibi bi jant al bence diğerlerinden bi farkın olsun
084gu3.jpg

0 km alıcaksan şu yeni motorları beklederim.

gokalp' Alıntı:
0 km alıcaksan şu yeni motorları beklederim.

Hocam yeni motorla kastın makyajlı olanların motoru mu? Kast ettiğin oysa zaten makyajlı olan 115 hplik versiyonu almayı düşünüyorum...

@M@honi

Hocam benim istediğim jant ve opc linelı 180 hplik versiyon 57 milyar..O kadar bütçem yok malesef..Ayrıca olsaydı da almazdım herhalde.Çünkü öyle sürat yapan biri değilim..Arabanın şekli güzel olsun yeter..:)

Jant 18 alabilrsin sanırım hızı sevmiyorsun çukurlardan kaçabilirsen İkinci ellerede bak istersen geçen gün gazetede gördüm daha 3000 km deki astra gtc satılıktı yeni 115 hp olandan

astracdtı' Alıntı:
Jant 18 alabilrsin sanırım hızı sevmiyorsun çukurlardan kaçabilirsen İkinci ellerede bak istersen geçen gün gazetede gördüm daha 3000 km deki astra gtc satılıktı yeni 115 hp olandan

Hocam aynen dediğin gibi..Hızı sevmiyorum ve arabayı baya dikkatli kullanırım..Zaten 18 alırsam buna güvenerek alıcam...

İkinci eli araştırdım ama almışken sıfır alıyım diyorum niyeyse..:good:

Geri