Opel Astra H 1.3 CDTI çalıştıktan 1 saniye sonra stop sorunu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hmktolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

hmktolga

Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.
aracımı 1 sene önce aldım şu an 145.000 km de araç aniden arıza yaptı.
aracımı normal olarak tek marşta çalıştırdım. eve gittim turbonun soğumasını bekleyerek stop ettim. sabah kalktım marşa bastım çalıştı 1 saniye sonra stop etti. 30 kere aynı şekilde yaptıktan sonra çalıştı. 2 saat sonra aynı arızayı yine yaptı. 1 haftadır devam ediyor. çalıştıktan sonra aracın eski halinden bi farkı yok. sıkıntıdan saçlarım döküldü. bilgisayara bağlandı arıza göstermiyor.
nedeni ne olabilir başına gelen var ise yardımcı olabilirmi? zor durumdayım.:confused::confused::confused:

Son düzenleme:
şimdi konuyu bulamadım ama geçenlerde forumda bir arkadaşta vardı benzer bir arıza. birçok yorum yalmıştı ama sıkıntısı benzin pompasının ordaki bir hortum yırtıkmıydı yerinden mi çıkmıştı tam hatırlamıyorum ama basit ve maliyet gerektirmeyen bir arızaydı.
araçta arıza kodu olsa arızayı başka yerde aramak mantıklı olur ama motor çalıştıktan sonra stop etmesi sanki yakıt sistemiyle ilgili bir arızaymış gibi geliyor. pompa bozulduysa ve arada çalışıyorsa dediğiniz arızaya sebep olur.
ustalarımızında yorumları olacaktır fakat maliyetsiz olduğundan benim dediğim olaya baktırabilirsiniz

yedek anahtarla denermisiniz?
eğer çalışırsa diğer anahtarın immobilizer sıkıntısı vardır.

1 hafta uyarın banı. AyasliTolga adlı kullanıcınız da var, onu da süresiz yasaklıyorum.
01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı Opel Fan Club Turkey hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri