Opel Astra H Angel Mercekli Farlarım Buda :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IEJDERI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IEJDERI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
3 4 Ay oldu sanırım orjinallerini çıkarıp angel mercekli far taktırdım hiç bi sıkıntısıda yok görsel olarakta çok hoş duruyor :D

mv30d.jpg

mv2yj.jpg

Yakışmış, siyahlara gidiyor.

Hayır olsun. Bu farların maliyeti nedir? Birde Muayene durumunda bir sıkıntı çıkıyormu? Çıkıyor ise nasıl yapıyorsunuz?

Hayır olsun. Bu farların maliyeti nedir? Birde Muayene durumunda bir sıkıntı çıkıyormu? Çıkıyor ise nasıl yapıyorsunuz?

tşk ederim , 2 ay önce muayne yaptırdım bu şekilde sadece xenonları cıkardım sarı ampullerden taktım ve kusursuz bi şekilde muayneden geçti sonra gittim tekrar xenon taktırdım anlayan biri yaparsa 10 dklık iş :)

maliyette 600 tl gibi birşeydi tam net hatırlamıyorum ama böle birşeydi montajda dahil

tşk ederim , 2 ay önce muayne yaptırdım bu şekilde sadece xenonları cıkardım sarı ampullerden taktım ve kusursuz bi şekilde muayneden geçti sonra gittim tekrar xenon taktırdım anlayan biri yaparsa 10 dklık iş :)

maliyette 600 tl gibi birşeydi tam net hatırlamıyorum ama böle birşeydi montajda dahil

600 TL çikte iyimiş be yawf :D ne tekrar hayırlı olsun. Farkı fark ettiriyor yani oda ayı mesele. Allah kaza bela vermesin. :dil:

Geri