Opel astra h direksiyon problemi

Hakimuzun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar hepinize merhaba 3gun once opel astra h kasa 2008 model servis bakimli 175000km de arac aldim fakat direksiyonun saga sola gittigini farkettim kasis olsun cakilli yol hafif cukurlar olsun araç düz giderken direksiyon sağs sola atıyo kendisini rot ayarini balans ayarini yaptirmama rağmen

Arkadaslar hepinize merhaba 3gun once opel astra h kasa 2008 model servis bakimli 175000km de arac aldim fakat direksiyonun saga sola gittigini farkettim kasis olsun cakilli yol hafif cukurlar olsun araç düz giderken direksiyon sağs sola atıyo kendisini rot ayarini balans ayarini yaptirmama rağmen

Hayırlı olsun. Sanırım servis bakımlı değilmiş. Rot ayarını yapana konuyu söylediysen ve anlamadıysa birdaha gitme. Sorunun viraj denge kolu vb bir sıra lastiklerin burçların eskimesinden kaynaklı. Bu lastikleri sadece önde arama arka tekerlere bağlı kollarda da vardır. Ayağını gazdan çekince de kendini birtarafa atar.

Sagol bu sabah baktim direksiyonu sag tarafa döndürdügümde sonuna geldiginde duruyor sag tarafa cevirdigimde durmayip sıkışıyor boşluk olabilirmi

Geri