opel astra h elektrik sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Osman45r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Osman45r

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar..
bugün aracıma gittiğimde 4 lüler yanıyordu kapatmaya calıstım düğme calısmıyordu. kontağı açtım gösterge panelinde ışık yok elektrik gelmiyordu .. arabayı çalıştırınca farlar otomatik yanmaya başladı .. bu sorunu nasıl aşabilitim? (2005 model opel astra enjoytwinport) 05312141400

Son düzenleme:
alarm yok araçta.. ustaya gittik gösterge paneli arızalı dediler sadece ustalık için 350 tl istiyorlar .. piyasası nedir gösterge panelinin

alarm yok araçta.. ustaya gittik gösterge paneli arızalı dediler sadece ustalık için 350 tl istiyorlar .. piyasası nedir gösterge panelinin

Piyasasını bilmiyorum ama ustanız n dediği mantıklı deyil. Gösterge paneli ne alaka anlayamadım. Kontak termiği olabilir, çalıştırınca elektrik gelmedi mi. Gösterge panelinin işi göstergelerle. Far yada 4 lü yakmak değil bence. Başka iyi bi oto elektrikçi bulun. Dijitaldan anlayan.

kutupları takıp söktük ve sadece 4 lüler kapandı.. kontağı açınca hala gösterler yanmıyor ve farlar kendiliğinden yanıyor.. yarın başka bakıcaz artık inşallah küçük bir sorundur.. teşekkür ederim

Geri