Opel Astra H Mercekli angel

sedataydin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar mercekli angel far almayı düşünüyorum marka olarak internette bos depo fk var hangisini tavsiye edersiniz.

hepsi aynı uzakdoğuda üretiliyor marka basılıyor

aynı şeyi yazıcaktım Aytekin abi.hepsi taywanda üretiliyor bi fark yok yani.

peki ne dersiniz almayı düşünüyorum alayımmı bu angel farları. 470 e felan veriyorlar sahibinden.com da

450yede var 470te iyi fiyat ama mercekler kalitesiz oluyor genelde bende bi ara çok heveslenmiştim ama şimdi gözüm orjinal mercekli bi-xenon farlarda onlarda tavsiye ederim.

ne kadara alıcaksınız aytekin abi ? makul olursa dü$ünebilirim, ama sorularım olacak tabi, o far muhabbetini bulamadım baktım ama dur sana bi pm atayım =)

orjinal mercekli fara bence okadar para verilmez be abi 400 mercekli farlara verilecek kendi farların da 150 desen 550,00 tl d2s xenon alıcaksın taktırmasıda var tabi en az 800-1000 lira arasında bi fiyat cıkacak bi fara da 800-1000 lira verilmez bence

metinle ilk mercekli farı takıcaz salı günü metinin aracına başlık açarım montajdan sonra..h7 xenonları bağlatıcaz

bostancı sanayide kıyamet gibi orj mercekli vardı bi ara tanesini 100 e vermişti de o zaman para yoktu alamamıştım :D 400 500 vermeyi iyice araştırın bence

Geri