Opel Astra H sipariş verdim Sorularım var ?

KinqEmpires41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar dün yani cumartesi günü bayiye gittim Metalik gri ve siyah varmış ben metalik gri yi seçtim.Bu ay sonu araç gelicekmiş Şubat'ta teslim edicekler işte.
Modeli:Opel Astra H 1.6 16Valf 115 bg Enjoy Plus
Sizce
bu araç performans konusunda üzer mi ? (5 kişilik bir aileyiz)
Donanım olarak yeterli mi ?
Birde kliması manuel klima mı yoksa otomatik klima mı ? (Onu farkedemedim bayide :D)

Kadir bey, kazasız belasız binin hayırlı olsun. bende 2012 dizel easytronic var daha 620km de bu nedenle performansı hakkında yorum yapamam ama klima konusunda digital otomatik klima oldugunu söyleyebilirim. fakat tek bölgeli klima sistemi var vw'lerdeki gibi sürücü ve yanındaki ayrı sıcaklığa ayarlanamıyor eskiden bende 2008 astra h vardı klima ünitesi farklıydı. bu yenininki daha güzel.

Aracın genel performansı motor hacmine göre gayet tatminkardır. Beklentinize göre sizi tatmin edebilecek güzel bir araçtır.

Öncelikle hayırlı olsun aracınız. Aldığınız paket bir çok özelliği içinde barındırır. Donanım olarak sizi üzecek bir araç değil. Performans olarak iyi fakat yakıt konusunda dikkatli olun derim, asabi kullanınca yakıt tüketimi oldukça artıyor.

Aynı araca sahibim. Performans ilk 3 bin km yüksek olmaz.Titreme yapabilir,kafaya takmayın km katedince yok olmaya başlıyor ve motorun zevkini çıkartmaya başlıyorsunuz...

Özellik açısından fiyat olarak piyasadaki bir çok araçtan çok çok iyidir... Sizi üzmez.Klima otomatik ama çift yönlü değil. Hayırlı olsun. :)

İlk başlarda araç hantalmış gibi gelebilir, belli bir km den sonra ve siz aracın karakterine alıştıktan sonra aracın performansının gayet iyi olduğunu göreceksiniz. Şu an bence fiyat kalite yönünden en alınası araçtır astra h şimdiden hayırlı olsun.

Geri