1,3 dizel astra H kasa Şehir içinde biraz hantal 2 den sonra araç gitmeye başlıyor yakıt idare eder.Ama şehir dışında ise arkadaşın yukarda dediği gibi bas basabilirsen araç uzun yolda durmuyor bu halde olduğu gibi uzun yolda yakıt çok az.Bütçe varsa 1.6 dizel yeni kasa j lerden dizelini alın onlar 1.3 lerden daha az yakıyorlar.
Benzilimi dizel mi dersen ne alırsanız alın ama dizel olsun tek kalem olsun.Bence bütçe varsa 1.6 Dizel den aşağıya aşağıya düşmeyin.1.6 araçlar ne olursa olsun her zaman küçük motordan daha az yakar.Çünkü küçük motor hem kendi kasasını taşıyacak hemde yükü taşıyacak bu sefere de yüklü oldumu araca basacaksın ki gide.Ama 1.6 da ise zaten çalamatara her şekilde hem kendi kasasını hemde yükü çok rahatlıkla taşıyabiliyorlar.Zaten araç verilerinede bakın 1.3 ile 1.6 arasındaki yakıt farkı zaten verilerde ortaya çıkıyor.Bizim araçların 1,3 dizel vergisi 146 yanlış hatırlamıyorsam böyle ödedim ben.Ama 1.6 dizel araçlar ise 450 ile 500 küsür arasında değişiyorlar.Ben olsam bütçeyi zorlar 1,6 dizel araç alırım hemde opel j kasalardan.