Opel Astra J 2012 motor sesi

WillyWonka

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Selamun Aleykum oncelikle herkese 2 ay önce bir opel astra j 2012 1.3 cdti sport bir arac satın aldım satın aldıgım kisi 150 binde zincir setini degistirigini belirtti fakat sanayide usta zincirin ses yaptıgını ve tekrar degismesi gerektigini söyluyor bende su an ekonomi olarak sıkıntılı bir zaman gecirdigim icin bunu video cekip sizlerle paylaşmak istedim anlayan arkadaslar videoyu izleyip yorumlarını belirtirse mutlu olurum zincir sesi varmı yokmu

Zincir sesi zincir değişse bile gelebilir , bu motorlarda zincir ilk çalıştırma da ses yapar yada ısınınca gelebilir , kullanılan yağ çok önemli önemli .

Zincir sesi zincir değişse bile gelebilir , bu motorlarda zincir ilk çalıştırma da ses yapar yada ısınınca gelebilir , kullanılan yağ çok önemli önemli .
Anladım tavsiye ettiğiniz yağ markası varmı

Tabiki , Motul veya Liqui Moly kullanabilirsiniz ,

• Beğen
Tepkiler: serdaraslan
Motul 8100xclean 5w30 dexos 2 onayli yag kullanin.

Yag bakimindan once motor ici temizleyici ile motoru temizleyin. Kaliteli bir yakitta alirsaniz ses baya azalir. Zincir sesi yok bu motorda. Bakimi geciktirilmis olabilir daha once fazla piston sesi var

Motul 8100xclean 5w30 dexos 2 onayli yag kullanin.

Yag bakimindan once motor ici temizleyici ile motoru temizleyin. Kaliteli bir yakitta alirsaniz ses baya azalir. Zincir sesi yok bu motorda. Bakimi geciktirilmis olabilir daha once fazla piston sesi var
Tamamdır tesekkurler

Geri