Opel Astra J Hakkında

Lastocean

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle bütün opel ailesine selamlarımı iletiyorum .

Ben bi konu hakkında bilgi almak istiyorum, belki yeri burası değil yeni üye oldugumdan anlayısınıza sığınıyorum.
Sorum şu ; ben bursa'dan opel astra aldım neskar otomotivden herşeyde anlastık belirli bir kapora yatırdık. Daha önce bi kişi benim istediğim özelliklerden bi sport kasa araç istemiş ve vazgeçmiş o aracı da bana önerdiler bende tamam dedim. Araç şuan gemideymiş ve bu ayın sonuna kadar kesin gelşr dediler bana ve kalan parayıda araç gelince tahsis ederiz dediler.

Herşey iyi güzel ama insan çok sabırsız olabiliyor. Benide heyecan bastı . Sizce bu aracı alma sürem uzayabilir mi ? Yada daha tecrübeli bi arkadaş bana yardımcı olabilir mi ?

Şimdiden teşekkğr eder ve iyi günler dilerim...

Ynt:

Valla forumda sizin gibi aracını bekleyen çok kişi oldu. Kimine zamanında teslim edildi kimine 4 ay sonra. İşallah size söyledikleri zaman aracınıza kavuşursunuz.

Ynt: Opel Astra J Hakkında

İnşallah diyelim. 25-30 u arası kesin dedi satış temsilcisi bi oynama olacagını düşünmüyorum falan dedi ama yine de insanı stres basıyor. Birde aracın belli kısmını peşin bi miktarınıda kredi şeklinde yaptık kredim onaylandı ancak  araç geldiğinde hem kalan oarayı hemde kredi imzanızı alırız dediler inşallah o gün saçma sapan bir sorun çıkmaz

hoş geldiniz ,aracınızın nerede olduğunu öğrenmek istiyorsanız paylaştığım konu başlığını inceleyin satış temsilcisinden aracınızın bulunduğu geminin ismini öğrenip geminin o an nerede olduğuna bakıp geliş süresini öğrenebilirsiniz.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Satış temsilcisini o kadar çok arayıp bilgi aldım ki artık bunu sormaya utanıyorum aslında :) . Geldiği gün arabayı hemen alıp gidebiliriz degil mi işin o ruhsat kısmı falan uzun sürmez herhalde

Lastocean link' Alıntı:
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Satış temsilcisini o kadar çok arayıp bilgi aldım ki artık bunu sormaya utanıyorum aslında :) . Geldiği gün arabayı hemen alıp gidebiliriz degil mi işin o ruhsat kısmı falan uzun sürmez herhalde
araç teslim etmeye hazır hale gelince sizi ararlar herşey tamam olunca verirler,buda en fazla 2 gün sürer.

üstad; satış temsilcisinden çekinmene utanmana gerek yok.sonuçta bedava almıyorsun arabayı sadece bu konuda değil aklına takılan her konuda bilgi alman senin yararına, adı üstünde satış temsilcisi arkadaşın işi bu ....

Eğer gemideyse kısa sürede ulaşır elinize araç benim şansıma 1 haftada ulaşmıştı:) Sadece plaka için beklersiniz başka bir beklemesi yok tabi boya koruma vs yaptırcaksanız ayrı:)

Geri