Opel Astra Kaza

EmreCengizoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, 1 ay önce opel astra aldim ve kaza sonucu on tarafin nerdeyse her tarafı hasarlı.
Hava yastiklarida patladı. Araba henüz 400 km de. Aracı yaptırmam mi daha mantıklı olur yoksa pert'e çıkarmak mi? Araba perte çıksa ne kadar alabilirim?

Araç sıfırsa perte çıkarsa anahtar teslim ücretini alırsınız

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Perte çıkarsa tabiki daha iyi olur. Sonuçta araç 400km de. Önden çok ağır hasar aldıysa zaten kesin pert olur.

Araç sıfır henüz 1 aylik ve 400 km'de. Bu durumda perte çıkar mi?

pert olması için aracın hasar değerinin araç değerinin yarısını geçmesi lazım bildiğim.. Yani experle anlaşmaya çalışın ve aracı bulabildiğiniz en pahalı servise götürün

kasko bedeli kadar olan tum parayi verirler...

aracınız serviste ve exper eğer gelmedi ise servise sorun zaten onlar hasardan az çok bilirler pert mi olacağını. Bizim şirket aracı takla atmıştı. kesin pert demiştik ama 2-3 bin tl ile perte çıkmamıştı. gelen experin gıcıklığı. eğer imkan varsa araca siz zarar verin biraz hesap yükselsin :)

Suç, vicdan, hak olayını geçtim de, birazcık Allah korkusu olsun. Oldu olacak yakın aracınızı da garanti olsun.

düşünsenize araca zarar veriyor hasarsız yerlerine, allah sorar adama valla perte çıkmazsa elinde patlar adamın (aslında patlayacak yeri kaba yerleride forumda uygun olmaz o tabir diyerek yazmadım) :cool:

aracınızı gelsin exper baksın şuanki hasarıyla perte çıkıyorsa çıkartın yok çıkmıyorsa sıfır almıssınız eğer yürür aksamdada sıkıntı yoksa eğer yaptırın binin...tabiki öncelikle içinizin rahat etmesi gerek...

Geri