Opel combo city plus sağ cam otomatik sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ARIZA55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ARIZA55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar öncelikle merhaba uzun zamandir opelim neti takip ediyor aracimla ilgili bilmediklerimi buradan ögreniyorum şimdi benim combo city plus sağ ön cam acildiği zaman kapanmiyor yariya kadar cikiyor sonra geri iniyor bilgisi olan yazarsa sevinirim

kapi dösemesini sökmeden birsey denemez...
dösemeyi söküp kollara bakmak lazim biryerde yalama felan varmi diye belki sirf yaglama ile gecer ama kesin birsey denemez...birde fitillerden yapabilir yani cam kenari fitilerinden.. eskiyince zorlaninca emniyet acisindan el kol sikismasin diye zora gelince tekrar geriye gidiyordur...cam

Fitilleri kontrol ettim ama saglam sag cam aciliyor kapatmaya calisinca sanki cam motoru bi grip calisiyor yariya kadar kapatiyor aciyor cam bir iki defa vurunca düzeliyo bazen inat ediyor gecen gece dondurdu beni

aynı sorun bendede vardı kendılıgınden duzeldı kapı fıtılı degıscek dedıler.
cam cıkarken dıkkat et ayna kısmı one dogru egılıyor bu yuzdende sıkısma emnıyetı devreye gırıp camı gerı ındırıyor kapının ıcını sok yagla fıtıllerı temızle kulak cubugu gıbı bıseyle o zaman duzelır

Tesekkür ederim ilk firsatta sökecem atölyeye cekip fotoğraflarini cekip koyacam da kapi içini sökerken elimde kalirmi ondan korkuyorum burada sökülüp takilan bir resim varmi bakiyorum göremedim resim de görsem yaparim ama sagolun yardimlariniz için .

Kapiyi içini söktüm moturkismi görünmüyor ama cam kaldiraci ve cam ünitesi saglam kotrol ettim yagladim fitilleri temizledim ama cam yariya kadar cikiyor sonra cam aynaya dogru egiliyor buyüzden sikisma emniyeti cami geri cekiyor cam yerinden yani sikistiği kizaktanmi oynadi acaba oynadiysa nasil sikabilirim buna uygun alyan bulamadim olmadi

usta ıste fıtıl dıyolar onuun sorununa ama bı ara bnde yaptı kendı duzledı sonra ne hıkmetse anlamadım kapı sokulmusken cam tam yukarı kalktıgı zaman sol tarafın cam kaldırma krıkosunu elınle bı desteklesene belkıı ozaman gerı gelmez

Tesekkür ederim gene sökecem alistim sökmeye bana cam oynuyor gibi geldi zaten de cami tutan kaldiracin alyanina uygun alyan bulamadim onun için topladim evet birdah deneyecem buseferde resimleyip koyacam buraya

motoru boşa sökersin klasik corsa sorunu benimde sol tarafta var yıkama filan sırsında basınçlı suyu içeri alır dışarının sesi ve rüzgar sesi gelir.cam fitili 150 lira civarı

bendede combo var aynı sorun bendede olmuştu camı sonuna kadar açıp bi 20 saniye açma tuşuna basılı tut ve sonra kaldır camı düzelmiş olur camın fitille fln alaksı yok ;)

Geri