opel combo en son kaça cıkabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahattinkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
gerçi bu soruyu sormak için yaşım küçük:) ama olsun gerçi, babam arabayı verse deneseydim bu soruyo sormazdım ama vermiyo işte:mad:

arabamız 1.3cdti 70bg combo ruhsatda 1280kg diye geciyo sizce kaç km hıza cıkar teknik verileri katmayalım cunki orada 150 gösteriyo combonun 150 yi gececiğinden eminim ilk konum ona göre:D

Bahattiin kardeşim bence aklından böle bi soruyu sil..Çünkü bana göre sonuçları Allah korusun ii olmayabilir eğer denersen....

yol musayıt olursa 180 cıvarı olur. ama deneme sadece ogren yeter.

180 görmez. 170i geçeceğini sanmıyorum.

Bence bunu hiç deneme. hiç iyi sonuçlar olmaz combo ile

neden ya hafif araç değilki 1280kilo hafif değil savursun hem üstünde yük taşıma lastikleri yerine hız lastikleri takılı bide neden acaba tehlikeli hem arabayı bi dergide test etmişlerdi yol tutuşuna 5yıldız vermişlerdi

180 görmez. 170i geçeceğini sanmıyorum.

Bence bunu hiç deneme. hiç iyi sonuçlar olmaz combo ile

:good:bencede 170i pek geçmez.ehliyetin olsun olmasn herkes için arabaya hiçbi şekilde alışmadan 100ün üstünde uzun süreli araç kullanmadıın sürece 180-200 yapmanın sonu trajedik.bundan yaklaşık4yıl önce daha yeni yeni sürücü koltuunda e-5te alışmak için deneme yaparken son sürat bi minik ooper geçmişti 10dk snr da yakalayıp geçmiştim.ama araç bariyerlere wurduu için geçmiştim.snr da haberlerde çocuun ehliyetnin we aracının daha 2günlük olduunu görmüştüm.belki hatrlayanınız olur.paylaşmak istedm...

:good:bencede 170i pek geçmez.ehliyetin olsun olmasn herkes için arabaya hiçbi şekilde alışmadan 100ün üstünde uzun süreli araç kullanmadıın sürece 180-200 yapmanın sonu trajedik.bundan yaklaşık4yıl önce daha yeni yeni sürücü koltuunda e-5te alışmak için deneme yaparken son sürat bi minik ooper geçmişti 10dk snr da yakalayıp geçmiştim.ama araç bariyerlere wurduu için geçmiştim.snr da haberlerde çocuun ehliyetnin we aracının daha 2günlük olduunu görmüştüm.belki hatrlayanınız olur.paylaşmak istedm...

abi dediğin gibi hız felakettir bizim yaşımızdaki gençlerin hepsinin hız merakı vardır ama benim pek fazla yoktur sadece sormak istedim..

neden ya hafif araç değilki 1280kilo hafif değil savursun hem üstünde yük taşıma lastikleri yerine hız lastikleri takılı bide neden acaba tehlikeli hem arabayı bi dergide test etmişlerdi yol tutuşuna 5yıldız vermişlerdi
aman diyeyim kardeş 5yıldız alması arabanın kaza yapmicağı anlamına gelmez.
1280kg lık bi metal yığınını 180km ye çıkarıyosun,yol tutuşun çok bi katkısı kalmayacaktır.
ama hepimiz denedik :D :D :D
tecrübeni iyice arttırana kadar deneme en azından

aman diyeyim kardeş 5yıldız alması arabanın kaza yapmicağı anlamına gelmez.
1280kg lık bi metal yığınını 180km ye çıkarıyosun,yol tutuşun çok bi katkısı kalmayacaktır.
ama hepimiz denedik :D :D :D
tecrübeni iyice arttırana kadar deneme en azından

ya abi yaşım 17 ye girdi 12 yaşından beri araba kullanıyorum orta okulda arabayı kacırırı okula arabayla giderdim:D:D ya ehliyetimi alınca sadece otobonda bi kez denerim...yoksa hızı hayatta sevmem allahtan öyle bi mrkım yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri