Opel Combo Yardimmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rewhard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rewhard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar arabamızı satıp COMBO almayı düşünüyoruz.kredi çekip alıcaz onun için fazla açılmak istemiyoruz.

combo 1.3 CDTI lar biraz pahalı geldi en fazla 18.000ytl çıkabiliriz. onun için 1.7 DTI lardan bakıcaz ama bu araba çok kafamı karıştırıyor.

CDTI motorları biliyoruz performansı,ekonomisi filan tartışılmaz. acaba 1.7 DTI larda mı böyle_? DTI motorların çok dayanıklı oldugunu duydum ama vergisi fazla:(

DTI motor hakkında sadece bunları biliyorum.

acaba yakıt konusunda nasıl bu motorlar(ortalama ne kadar yakar):confused:
performansları nasıl :confused:
dayanıklı araçlarmı(zaten aile için kullanılacak dağla taşla işimiz olmaz.)

arkadaşlar bilmeyenler lütfen yorum yapmasın araba alıcaz dolu borca girecez.arabayı aldıktan sonra bişe olursa babam beni keser :D

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..

ben kefilim attığım mesajdada bunu belirttim yeterince zaten pişman olmazsın...

çok sagol bilgilendirdigin için.gelecek hafta bankalara filan bakıcaz kredi oranlarına. uygun bir araba bulunca alırız herhalde hemen.
ama babamda şehir takıntısı var Adana'da bulun bakalım diyor.Adana olmazsa Mersin yada Hatay.uzak şehirlerden istemiyor.
inş vergisi hakkında bişe demez babam vergisi niye bu kadar fazlakiiii:mad:

araştırıyoruz şimdilik büyük bir ihtimal 1.3 alırız. ama Adana'dayım ben burada baktık satılık fazla yok.satılık olanlarda bize fazla geliyor.

elimizdeki arabayı satıp krediyle filan parayı toparlayıp İstanbul'a filan gidecez herhalde.

Bursa'da 1.3 lerin piyasası nasıl bulabilirmiyiz 18-19bin ytlye filan.eniştemlerde Bursa'da onlarda araştırıyorlar.

araba şehir içinde kullanılacak Adana'da trafik çok karışık degil.yokuş filan da yok.yakıt konusunda bizi üzmez herhalde şu anki araba km'ye 230 filan yakıyor(tüplü). öyle oldugu halde araba kapının önünde durmaz.az yakan bir araba alırsak zaten yandı o araba.:D

kim ne derse desin doğanları inanılmaz rahat buluyorum ben :D

7 sene oldu.zaten 89 model araba.Adana`nin sicaginda klimasiz araba cekilmiyor.
bizim arabayi su anda 4.500ytl ye filan satmayi dusunuyoruz bizim komsu 6.000ytl ye brodway aldi bizim arabaya binince offf cekiyor keske almasaydim diyor bende onun arabaya binince su yol bitsede kurtulsak diyorum. sigmiyorum ki arabaya 4 buklum oluyorum arabanin icinde:D (bu arada benim boy 1.90 komsunun boyunu tam bilmiyorum ama oda benden geri kalmaz:D ) bence kus serisi arabalar fiyatlarina gore rahat arabalar.tabi ben gidipte 10-11bin ytl ye dogan sahin filan almam. ama alanlarada bana bise demek dusmez.zevk meselesi

simdi arkadasin biri kisi bilgilerime bakip 89 model nasil dogan slx diyecek.aldigimizda oyle yaziyordu arkasinda vallaha benim sucum degil.:) ama arabayi babamin arkadasindan aldik o hertarafini dogan slx e cevittirmis.

Geri