Opel Corsa 1.2 debriyaj baskı balata fiyatı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beril64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam arkadaşlar geçen hafta 1994 1.2 corsam için İzmir egeme debriyaj baskı balatasını değiştirmek için gittim bana çıkardıkları fiyat baskı+balata+bilya+işçilik 560 YTL arabamın değerine bakınca çok geldi sizler ne dersiniz?

arakdasım serviste çok ucuk rakamlar verebiliyorlar bu işte nalıayn bir usat bul baskı balata setini komple al (baskı+balata+bilya) zaten genelde bir olurlar sonra git taktır inan yarı fiyata bu iş çözülür... :D ben eski 106 ım aserviste 650 ytl biçtiler gittim orjinal valeo setimi aldım 150ytl gittim ustaylada anlaştım 80 ytl mis gibi oldu :D yani 230 ytl nere 650 ytl nere aynı iş sertviste saat bası çalışma olayı oldugu için işçilik ve paraça fiaytları ucuz oluyor işin ilginci benim naskı balata aldııgm yerden serviste alıyordu :D sen düşün artık

baskı balata takımını dışarıdan alıp iyi bi usyaya taktırmak lazım.
bizim arkadaş iki hafta önce BMW 520i arabasına aynı işlemi yaptı parça 260 ytl + 120 ytl işçilik gayet ucuza maletti parça ise orijinal
sizde bu yöntemi denemelisiniz.

Beril64' Alıntı:
Selam arkadaşlar geçen hafta 1994 1.2 corsam için İzmir egeme debriyaj baskı balatasını değiştirmek için gittim bana çıkardıkları fiyat baskı+balata+bilya+işçilik 560 YTL arabamın değerine bakınca çok geldi sizler ne dersiniz?
hoşgeldin dostum kendını uye arsıvınde formata uygun sekılde tanıtmalısın ad soyad yas iş şehir araba gıbı

Üye arşivi başlığı altında tanıtım yapılana kadar,başlığınız kilitli tutulacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri