OPEL Corsa 1.2i 16V TP Fresca Easytr.

corsa c_schweiz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel Corsa C 1.2 2001 model aracimi sattim , ve yerine bu araci almayi düsünüyorum OPEL Corsa 1.2i 16V TP Fresca Easytr.2005, yanliz " Fresca " ne demek bilen varsa yardimci olabilirmi? ve kullananlardan tavsiyeler cahilliyime verin artik :)

bencede yabanci bir kelime ben arastirdim biraz ama , almanca ve fransizcada karsiligini bulamadim :(

tr'deki corsalarda swing, eco, club, edition, worldcup, city, sport, njoy, silverline,100., vs.vs. taglar var ama bu dediğiniz tag'ı ilk defa duydum..

fresca ispanyolca fresh yani türkçede taze anlamına geliyor bildiğim kadarıyla ama araçlarda ne içün kullanılır bilmiyorum :D

fresca ben de duymamıştım ??

TP Fresca??
almayı düşündüğünüz bu araçla ilgili model ismini nerden buldunuz? Tr de bu uzantıyla satılan corsa yok.
Bende 1.2 njoy+spor paket easytronic var.ekonomik ve sakin bir araç diyebilirim.ama yarı otomatik olduğu için sıkışık trafikte 1.vitesi kullanırken konfor biraz düşüyor.tam otomatiklerdeki kadar başarılı değil.Onun dışında iç hacim ve malzeme işçilik kalitesi çok yüksek.Şık bir araç.İstersen 1.4 otomatik corsa yı da tercih edebilirsin.

fikirleriniz ve düsünceleriniz icin tesekkürler,
suan icin arastirmaya devam ediyoruz,

Geri