Opel Corsa C (2006) Sabit Volant

cnersafak

Kayıtlı Kullanıcı
81-Düzce
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese selamlar;
Yaklaşık 3 senedir corsa kullanıyorum. Aracı aldıktan sonra volant sorunum oluştu bildiğiniz gibi ses yapıyor debriyaja basınca kesiyordu vs. 2 gün önce yolda kaldım baskı balata da gitti araç hiç hareket etmiyordu. Hareketli volant, baskı balata, bilya yaklaşık olarak 4.000 tl yi buluyor. Bundan dolayı sabit volant takmayı düşünüyorum. Artıları eksileri az çok biliyorum ama sabit volant kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Kalkışta titreme, konfor rahatlığı gibi. Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Şimdiden herkese Teşekkürler...

Volantta problem çıktımı söktürdüğünüzde Sabit mi yoksa oynarmı taktırdınız. Aynı sorun bendede var debriyaj basınca ses gidiyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Öncelikle herkese selamlar;
Yaklaşık 3 senedir corsa kullanıyorum. Aracı aldıktan sonra volant sorunum oluştu bildiğiniz gibi ses yapıyor debriyaja basınca kesiyordu vs. 2 gün önce yolda kaldım baskı balata da gitti araç hiç hareket etmiyordu. Hareketli volant, baskı balata, bilya yaklaşık olarak 4.000 tl yi buluyor. Bundan dolayı sabit volant takmayı düşünüyorum. Artıları eksileri az çok biliyorum ama sabit volant kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Kalkışta titreme, konfor rahatlığı gibi. Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Şimdiden herkese Teşekkürler...
Kesinlikle sabit volant taktırın ömür boyu rahat edin hareketli wolantin ömrü kısa ve pahalı

Sabit volant tabikide

• Beğen
Tepkiler: Mrtmr3
Geri