Opel Corsa D Anten Dibi Lastiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagatay16

VIP Üye
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
Benim corsanın anten dibindeki lastik kopmuş. Serviste tek satılmıyor antenin kendisiyle 2900 küsür istediler. Bu lastiği nereden bulurum.

FE61BB0A-6A8F-4995-9177-69B27A6D9D88147bc2781c6fa40d.jpeg

Senin dediğin yer kaç numara neresi

Çıkmacıların yolu gözükmüş...Aslında silkon ile uydurma birşeyde yapılabilir ama önce çıkmacılardan bir bakmak lazım...

Çıkmacıların yolu gözükmüş...Aslında silkon ile uydurma birşeyde yapılabilir ama önce çıkmacılardan bir bakmak lazım...
Çıkmacılarındaki ne kadar sağlamdır acaba bu kadar basit birşeyin bulunamaması garip

ben vw grubundan alıp uydurmustum parçacılara bir bak derim, bir de heryerde var mi bilemiyorum ama mesela İst Bostancı oto sanayide bir dükkan var istediğin gibi conta kestirebiliyosun.

Çıkmacılarındaki ne kadar sağlamdır acaba bu kadar basit birşeyin bulunamaması garip
Aslında maliyeti ve satışı düşük olduğu için büyük bir ihtimalle set olarak satıyor servisler...Birde nalbur,bauhaus vs gibi yerden ona benzer conta bulabilirsin...

200 liraya anten ısmarladım lastiğiyle beraber gelecek bakalım uyarsa onun lastiğini takarım. Latiğin kenarları kalın ortası ince olduğundan dışarıda bulamaıdm.

Eyedekparca da var sanırım

Geri