Opel corsa d kapı fitili

cagatay16

VIP Üye
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
aracımın sol tarafta ön kelebek camından başlayıp kapıların üzerinden arka kelebek camına kadar olan fitili tepeden yarılmış. Bu parçanın ismi tam olarak ne diye geçiyor internette bulamadım.

Ekli dosyalar

• opel-corsa-d-11.webp
    opel-corsa-d-11.webp
    55.8 KB · Görüntüleme: 23
aracımın sol tarafta ön kelebek camından başlayıp kapıların üzerinden arka kelebek camına kadar olan fitili tepeden yarılmış. Bu parçanın ismi tam olarak ne diye geçiyor internette bulamadım.

Servisi arayıp fiyat sorun hatta teyid olmasi icin kodu sorun söylerler ;)

Servisi arayıp fiyat sorun hatta teyid olmasi icin kodu sorun söylerler ;)
Bende bu akşam 18 gibi fark ettim internette aradım ama kapı contası hariç yok. Yarın mecbur servise gidicem ilk defa bir arabada contayı yırttım halbuki daha 5 yaşında 60000de [emoji3]

Turkcell_T_Tablet cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bu akşam 18 gibi fark ettim internette aradım ama kapı contası hariç yok. Yarın mecbur servise gidicem ilk defa bir arabada contayı yırttım halbuki daha 5 yaşında 60000de [emoji3]

Geçmiş olsun buna benzer benimde başıma geldi (6 yaşında arac) en arka kapıda bitiyor ya bi baktım lastik yukarı gitmiş on kapının ordaki üçgen yerden sarkiyo 2cm geri yerine oturttum o arka kapıdaki bölümde kanca yapmışlar o yırtmış yerini ondan kayiyormus orayı karışımlı yapıştırıcı ile lastiğie yapıştırdım sorun kalmadı. Yirtilmasinin sebebi de kesin yazın güneşten korumak için komple carsaf geriyordum kapılara sıkıştırıp rüzgarda carsaf o lastikleri gerdi yerinden çıkardı :D

Fiyatı sordum bugün 76 lira dedi nasul olduysa ucuzmuş[emoji3]

Geri