Opel Corsa D, nam-ı diğer MiZa' da değişiklikler

pentagram_zafer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.antu.com
fotoğraflar biraz daha güncellendi.gerçi resim kalitesi biraz düşük oldu ama daha iyilerini çeker paylaşırım.

şu ana kadar aracıma yaptıklarım
1- 1mm cam filmi
2- plaka kalınlaştırma ve plakalık iptali
3- stop kaplama
4- mügen tip cam rüzgarlığı
5- body kit
6- OPC sinyal çerçevesi
7- Tavan kaplama
8- Gündüz farlarının turuncu yapılması

kaliper işini yapacaktık bugün brembolarla.daha sonra yapmaya karar verdik

Ekli dosyalar

• 13042012031.webp
    13042012031.webp
    17.8 KB · Görüntüleme: 400
Son düzenleme:
fotolar yüklendi en sonunda.
foto yükleme konusunda da beceriksiz olduğum ortaya çıktı.15 dakikada zar zor yükledim

en sonunda body kit olayımız yarın sabah sonuca bağlanacak.Hicret Spoiler den Hüseyin Bey geliyor ve body kiti aracıma takacak.Bakalım sonuç beklediğim gibi mi olacak?

sabah saat 7 gibi telefon sesine uyandım.arayan Hüseyin Bey.herhalde rüyasında gördü =)

Ben geldim, bekliyorum dedi ve 2 kere daha aramasıyla en sonunda gittim.görüştük.

30 dakika içinde body kit ve plaka yapıştırma işimi halletti ve Denizliye gitmek için yola çıktı.
Fotolar akşama

fotolar ilk mesaja yüklendi.gerçi cep telefonumla çektiğim için biraz bulanık ama idare edeceğiz artık.

öğlen bantları çıkaracağım, pazar günü de aracı yıkayacağım.

uyuyamadım ve inat ettiğim ve uzun süredir aradığım OPC Sinyal Çerçevelerimi sipariş ettim bu saatte.sanırım 3 iş gününe gelir.

geriye kaliperler kalıyor.onu da halledeceğim kısmetse.

şuna karar verdim.

MODİFİYE BİR HASTALIK =)

Opc sinyal çerçevelerim de elime geçmiş durumda.akşama takacağım artık

ve sinyal çerçevelerini ters taktığımın farkına vardım =)

neyse bir ara düzeltirim.

Güzel de neden opc sinyal çerçeveleri ters takılmış?? Takan kişi mi yanlış taktı yoksa özellikle mi öyle yaptınz? Araç,aracın rengi,ön lip ve marşpiyerler güzel,mugen zımbırtılar olmamış çünkü arka kapıda yarım kalmış.

Genel olarak güzel bir otomobil özellikle rengi.. kazasız belasız. Bu arada günlük tutar gibi yazmışsınız hoşuma gitti :)

edit : Farkına varmışsınız :D

Güzel de neden opc sinyal çerçeveleri ters takılmış?? Takan kişi mi yanlış taktı yoksa özellikle mi öyle yaptınz? Araç,aracın rengi,ön lip ve marşpiyerler güzel,mugen zımbırtılar olmamış çünkü arka kapıda yarım kalmış.

Genel olarak güzel bir otomobil özellikle rengi.. kazasız belasız. Bu arada günlük tutar gibi yazmışsınız hoşuma gitti :)

edit : Farkına varmışsınız :D

ya takan kişi Opel servis elemanı; ki daha önce hiç takmamış.ben de dalgınlıkla sağı ve solu yanlış verdim.o da anında yapıştırdı.eve geldiğimde farkettim.hafta sonu değiştiririm artık.

rüzgarlık konusunda aldığım yere şikayet dilekçemi yazdım.evet arka parça kısa kaldı.

biraz daha araştırıp onu da değiştireceğim.

aracım her geçen gün gözüme daha güzel görünmeye başladı.

Allah hiçbirimize kaza bela vermesn.Hepimize daha iyilerini nasip etsin.

Bu arada, boşta duran havalandırma kapaklarını bana hediye edeceğini duydum S 2000 in hayrına =)

parayla alayım diyeceğim ama paramız da kalmadı valla.

Geri