Opel Corsa D'deki Beni-eve-izle (follow me home) Ozelligi

bulker1986

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Gecen gun Opel Corsa D'nin offical web sitesinde gezerken bi bro$ur bulup indirdim. Orada yazdigina gore Essentia donanimdan itibaren butun Corsa D'lerde follow-me-home ozelligi bulunuyormu$. Bu ozelligin nasil kullanildigini tam olarak bilen var mi? Bir de bro$uru merak eden varsa eger $u adresten indirebilir:

http://www.opel.com.tr/site/local_image/brochures/corsa.pdf

araç kontağını kapattıktan sonra direksiyonun arkasındaki sinyal ve silecek kollarını aynı anda kendine doğru çekip bırakıyorsun follow me home özelliği devreye giriyor

araç kontağını kapattıktan sonra direksiyonun arkasındaki sinyal ve silecek kollarını aynı anda kendine doğru çekip bırakıyorsun follow me home özelliği devreye giriyor
hiç yakıştımı bülent bu sana...senin dediğin programlanabilir fonksiypnların ayar menüsünü açar...
şayet follow me devrdedeyse....aracı stop ettikten ve sol kapıyı açtıktan sonra sinyal kolunu yukarı çekerseniz farlarınızın 20sn süre işle yandığını görürsünüz...

hiç yakıştımı bülent bu sana...senin dediğin programlanabilir fonksiypnların ayar menüsünü açar...
şayet follow me devrdedeyse....aracı stop ettikten ve sol kapıyı açtıktan sonra sinyal kolunu yukarı çekerseniz farlarınızın 20sn süre işle yandığını görürsünüz...

+ uzaktan kumandayla açma düğmesine 2 kere üstüste basarsanız da aracın kısa farlarının yandığını görürsünüz.benim aracımda çalışıyor....

dogru söylüyosun karıştırdım pardon :D

sinyal kolunu sellektör yapar gibi kendinize cekmeniz yeterli, corsa c lerde de mevcut

Birde benim bildiğim araç geri vitese takılıysa geri ışıklarda yanıyor

+ uzaktan kumandayla açma düğmesine 2 kere üstüste basarsanız da aracın kısa farlarının yandığını görürsünüz.benim aracımda çalışıyor....
türkçesi bana aracıma kadar eşlik et demek....
ayrıca isterseniz yağmurlu havalarda ve ön silecekler çalışırken geri vitese taktığınızda arka sileceğinde çalıştığını görürsünüz..
ancak tüm bunları programlamanız gerekmektedir..
bu kolay bir işlem olup kitapçıktan okuyarak yaparsınız.

Geri