Opel Corsa Yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan .SeRHaT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

.SeRHaT.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sitede yeniyim konu yanlış yerdeyse eğer özür diliyorum şimdiden...
Tanıtım formumda da sölediğim gibi en geç pazartesiye opel corsa 1.3 CDTI 111.yıl almış bulunuyorum.Araç orjinal yay bakımından olsun jant bakımından olsun fabrika çıkışı..ilk iş olarak far-sis xenon alcam onun ardından yay alıcam fakat kararsız kaldım yay konusunda.Coil-ex marka yay buldum ürün özelliklerinde
· Net 45/45 mm düşürme özelliği
War.Fakat bu yayı alırsam acaba aracım sürtme yaparmı arkadaşlar bilgisi olan arkadaş warsa yardımlarını bekliyorum

O ölçü sürtme yapmaz.50 mm kullanan arkadaşlar vardı bu tür bir sorun yazan olmadı.
Ben 35 mm eibach lkullanıyorum.Tavsiye ederim.

45 mm de sürtme yapmasada amortisörlerini de değiştirmen gerekebilir. Gene kullananlar daha iyi bilir 35 mm den sonra amortisörleride değiştirmek gerekiyormuş diye duymuştum.
Birde 45 mm çok fazla değil mi? Arabada konfor namına birşey kalmayacak. Benim önerim 35 ten daha fazla düşürme aracını.

Ahmet Altınçubuk

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar zaten eıbach pro kit buldum yeni önler 35mm arkalar 30 mm yazıo onu alcam büyük ihtimalle

Dikkat et benzinli dizel ayrımı vardır o kitlerde.

bende cok uzun arastırmalardan sonra h&r 3.5 cm taktım ve tam ıstedıgım ıgıb dustu 3aydır bır sorunlada karsılasmadım kesınlıkle tavsıye ederım eıbach cok dusurmuyo ıstedıgın goruntuuy yakalayamayabılırısn

hans eıbach der baska bır sey demez gıdıpte tel masa yaylara para verme

ne lazımsa pm at yardımcı oluyum sana :)

bende cok uzun arastırmalardan sonra h&r 3.5 cm taktım ve tam ıstedıgım ıgıb dustu 3aydır bır sorunlada karsılasmadım kesınlıkle tavsıye ederım eıbach cok dusurmuyo ıstedıgın goruntuuy yakalayamayabılırısn
Ya acaba aracının resimlerini pm yoluyla bana ulaştırabilirmisin yaydan önceki we sonraki halini eğer zahmet olmazsa bi de yay fiyatını öğrenebilirmiyim?

Ya acaba aracının resimlerini pm yoluyla bana ulaştırabilirmisin yaydan önceki we sonraki halini eğer zahmet olmazsa bi de yay fiyatını öğrenebilirmiyim?
aracımın resımlerı sıtede mevcut boy boy :)

Geri