Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sene sonu gibi lpgli bir frontera almak istiyorum.Araç küçüklüğümden beri çok ilgimi çekiyor.Araç hakkında yedek parça yakıt vb. konularda bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...
Babamda Var 96 Model 97 trafiğe çıkışlı Frontera Sport. 10 numara valla parça sıkıntısı yaşamazsın 2.0 olduğuna bakma Range Rover, X5 in kaldığı yerde kendileri devam ediyor
benim kuzenimde vardı makas atarken subarunun biri çarptı fronteraya fronteranın maşallahı vardı içindekilere de araca da çok fazla hasar gelmedi fakat karşı taraf için malesef aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
lpg konusunda şehir içi şehir dışı ne kadar yakar bilginiz var mı acaba ???
Üye olurkenki aşamalarda ve forum kurallarında da belirtildiği gibi, kendini üye arşivinde tanıtmalısın. Tanıtım formatına aynı başlık altında ulaşabilirsin. Profil bilgilerini de gerekli şekilde düzenleyebilirsen seviniriz, anlayışın için teşekkürler, iyi forumlar...