Opel ile ilgili sikayetlerimizi raporlayabilecegimiz site

redshare

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Mehaba arkadaslar,

Astra model Opel aracim ile ilgili korna tutuklugu sikayetim oldugunu bir kisminiz biliyorsunuzdur. Bununla alakali konular acmistim.

Simdi buldum ki OPELlerle yasadigimiz bu sorunlari raporlayabilecegimiz, aracilik yapan bir web sitesi var. Bu site araci oluyor ve OPELe bildiriyor sikayetlerimizi...

Asagida bu sitenin beni ilgilendiren, korna problemleri ile ilgili sayfasinin linki mevcut. Pek cok kisi varmis bu sorundan sikayetci olan.

http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=opel+korna&loc=ara&s222.x=9&s222.y=0

Buradan sikayetci olabiliriz.

Saygilar
Alpay

bence türkiyedeki gm ile temas kurun,şikayeti neden ediyorsunuz ki gidin servise çözsün!!!
Size bir sorum yetkili servise gidip de şu hata veriyor dediniz mi?
eğer gidipte sorununuzu çözemediyseniz haklısınız,sonuçta bunu insan üretti bozulmayacak diye birşey yoktur!

Subat ayindan beri bu araca sahibim, 2 kere GEDIZLER, 4 kere de ARKAS yetkili servisine gittim, sirf bu sikayetim icin. Onariliyor, maksimum 1 ay sonra tekrar ariza veriyor.

En son bugun gittim geldim servise. 2 hafta sonra da garanti surem doluyor

Soyledikleriniz uygulanmistir.

Subat ayindan beri bu araca sahibim, 2 kere GEDIZLER, 4 kere de ARKAS yetkili servisine gittim, sirf bu sikayetim icin. Onariliyor, maksimum 1 ay sonra tekrar ariza veriyor.

En son bugun gittim geldim servise. 2 hafta sonra da garanti surem doluyor

Soyledikleriniz uygulanmistir.
o zaman haklısınız:good:almanya ile görüşme şansınız var mı?

o zaman haklısınız:good:almanya ile görüşme şansınız var mı?

Almanya ile gorusme sansimi zorlamadim ve nasil temasa gecebilecegim konusunda da fikir sahibi degilim.

Fakat bu siteden yapilmis olan sikayetler OPEL GM ye iletiliyor ve incelemisseniz gorebilmissinizdir, OPEL GM musteri hizmetlerinden geri donus yapilmis hemen tum sikayetlere..

Almanya ile gorusme sansimi zorlamadim ve nasil temasa gecebilecegim konusunda da fikir sahibi degilim.

Fakat bu siteden yapilmis olan sikayetler OPEL GM ye iletiliyor ve incelemisseniz gorebilmissinizdir, OPEL GM musteri hizmetlerinden geri donus yapilmis hemen tum sikayetlere..
opel astra h lerin genelinde olan bir problem bu korna sorunu ve benim kardesimin aracındada oldu bu problem kardesimin kornasını değiştirdiler garantiden.sizde değişim talebinde bulunun ve almanyaya şikayet edeceginiz tehdidinde bulunun.Kendilerini akıllı zanneden firmalar garanti sürenizin dolmasını bekliyorlar bu belli.garanti dolunca kornanız arızalı değiştirelim diyecekler.Firmaların bu tutumları insanları arabalarından sogutuyor.aynısını kardesime yapmıslardı kavga gürültü değiştirttik kornayı.

Son düzenleme:
opel astra h lerin genelinde olan bir problem bu korna sorunu ve benim kardesimin aracındada oldu bu problem kardesimin kornasını değiştirdiler garantiden.sizde değişim talebinde bulunun ve almanyaya şikayet edeceginiz tehdidinde bulunun.Kendilerini akıllı zanneden firmalar garanti sürenizin dolmasını bekliyorlar bu belli.garanti dolunca kornanız arızalı değiştirelim diyecekler.Firmaların bu tutumları insanları arabalarından sogutuyor.aynısını kardesime yapmıslardı kavga gürültü değiştirttik kornayı.

Direksiyondaki korna butonu ve tesisatinin siparisini yaptilar ve bi kac gun icinde cagiracaklar beni degistirmek icin..

Sormak istedigim su ki degistirdiginiz simdi anlattigim sey mi? Yoksa motor kaputunun icindeki klakson aparati mi?

inşallah sorununuz hallolur da birisi şöyle yazmış,çekiş sorunu için

Çünkü ben bu durum ile ilgili aracı aldığım yerdeki servise götürdüm(mar opel), orda ki servis müdürü bana bu serinin değişken zamanlamalı subap tekniği ile çalıştığını ve bunu da bir bilgisayar yardımı ile yaptığını, bu sistemdeki çipin de yazılımsal bir problemi olduğunu ve Almanya'nın bu konu üzerinde çalıştığını söylediler

değişken zamanlama var mı opel motorlarında? twinporttur tahminen...

amma çok şikeyet varmış ya yazılanları okuyunca insan soğuyor ister istemez:confused:

Direksiyondaki korna butonu ve tesisatinin siparisini yaptilar ve bi kac gun icinde cagiracaklar beni degistirmek icin..

Sormak istedigim su ki degistirdiginiz simdi anlattigim sey mi? Yoksa motor kaputunun icindeki klakson aparati mi?
bizim sorun kaputun içindeki parcayla ilgiliydi butonda problem yoktu.
servisin problemi çözmeye yanaşmasına sevindim.bunlar genelde bagırıs cagırıstan anlıyorlar.

Geri