Opel Insignia Wins European Car of the Year

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
9080703.008.Mini1L2.jpg

9080703.008.Mini2L2.jpg

Opel , 22 yıldır her çıkardığı model ile Avrupalı Yılın Otomobili seçiliyor. Opel , Insignia ile yine Avrupalı Yılın Otomobili ödülünü kazandı. Yeni Ford Fiesta ile küçük bir rekabet sonucu Insignia'nın öne geçmesiyle kazanılan ödül , Opel için şu kriz döneminde büyük önem taşıyor. Kazanmasındaki etken olan unsurları geniş motor yelpazesi ve bir heykeltraşın elinden çıkmış gibi duran eşsiz tasarımında gizli...

Auto show'da çıplak gözle gördüm. Hakkaten tasarımına hayran kaldım, rakiplerinin eskilerinin hiçbiri yok. Eşsiz bir kasa olmuş.

kazanmasındaki en büyük etken tasarımı bencede nasıl renault ilk megane hatcback ı piyasaya sürdüğünde kalıpları yıktı bence insignia da bu konuda başarılı bir tasarım çünkü hiç bir marka cesaret edipte satan bir modelini komple değiştirmeyi göze alamadı..

bunu bekliyordum ama fiesta da epey zorlamış, 1 puan fark vardı sanırım :)
tebrik ederiz... artık TR yollarında da görmek istiyoruz insignia yı..

yeni çıkan araçlar içinde en büyük 2 rakibi Fiesta ve Golf ü geride bırakarak alınan bir galibiyettir tebrik ederim... paylaşım için teşekkürler...

Bu arada bu yarışmada Türkiye adına oy kullanan Ufuk Sandık Bey'i İnsignia'ya verdiği 3 puandan dolayı kınıyorum ve kendisine bu konuyla ve nedenleriyle ilgili mail attım. Attığım maili buraya koyuyorum sizlerde üşenmeyin mail atarsanız sevinirim...

sayfanın en sonunda: http://www.caroftheyear.org/pages/Voting09.htm

Programlarınızı izleyip, yazılarınızı okumuş, açıkcası bulunduğunuz pozisyona imrenerek bakan, İzmir'de üniversitede okuyan, Opel'in Rüsselsheim fabrikasını ziyaret edecek kadar da büyük bir Opel fanıyım ancak Autocar Car Of The Year yarışmasında Insignia modeline 3 puan gibi komik bir değerlendirmede bulunmanızı anlamış değilim. İnsignia'nın birinciliğinden dolayı çok memnunum ancak İnsignia ve diğer araçlara vermiş olduğunuz puanlarda umarım Doğuş ve Koç gruplarının bir bağlantısı yoktur. Umarım mailimi cevaplarsınız. İyi çalışmalar.

Ufuk Sandık mail: usandik@hurriyet.com.tr

güneş balçıkla sıvanmaz diye bir laf var sanırım en doğru kelime olucak bu

Ben eleştirel bir insanımdır, insignanın fotolarına baktığımda çok yuvarlanmış hatlar algılamıştım ama çıpklak gözle baktığımda herşeyin kıvamında olduğu bir değişim gördüm. Bu konuda profesyonel birisinin 10 üzerinde 3 vermesi komik, vardır işin içinde işler.
NTV ye bakın, çok severim ama arabalarla ilgili fuar ve test sürüşü programlarında hep audi ve vw yi göz önüne koyuyorlar.

Geri