opel odak ta bakım yaptırdım

cemil tonguc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
herkeze hayırlı vede kazasız surusler dılıyorum ... bu gun opel odakta bakım yaptırdım bakalım ucretlendırmeyı nasıl bulacaksınız.. 1)trıger setı vede devırdaım değişimi işçilik=130.:confused:2)bujılerın değişimi işçilik19.50...3)gergi rulmanı V kayısı cor.c=35.47..4)BUJI CIFT TIRNAK AST VEC COR =32.60... TRIGER SETİ Z16XE VEC AST 181.50...5) ANTIFIRIZ20.61...6)DEVIRDAIM XZ16XE AST F COR B.C 137.02....EVET TUM BUNLARI KDV DAHIL VEDE % 25 INDIRIMLI OLARAK 496.23 YTL YE HALLETTIM BIRDE KAMPANYA OLARAK 200 YTL UZERI YAPILAN HARCAMALARDA MEDLINEDE 500 YTL LIK SAĞLIK SIGORTASI YAPILIYOR BILGILERINIZE.... sızce fıyatlar nasıl değerlendırme yaparsanız sevınırım..

değerli kardeşim normal fiyatlar yani 3 aşağı 5 yukarı heryerde aynıdır önemli olam temiz işçilik die düşünüyorum hem allah kazasız belasız binmek nasib eylesin

ben 2.5 senedir bakımlarımı odakta yaptırım odak iyidir bakımdan 1 hafta sonra ararlar servisten memnunmusunuz diye

Bakımın en güzeli yapılmış olandır.Gerisi detay.boşver .Az buçuk fazla da versen bundan sonra kafan ağrımaz.Güle güle kullan aracını kazasız belasız

arkadaşım bence su an bu fiyatları yazaraktan bence çok da doğru olan bişey yapmıyosun bu bi ticaret ve insanların müşterilerine verdikleri farklı fiyatlar olabilir ve bunu bu kadar açık olarak yazman doğru değil hep kendimizi değil birazda esnafları düşünmek lazım emeğe saygı

arkadaşım bence su an bu fiyatları yazaraktan bence çok da doğru olan bişey yapmıyosun bu bi ticaret ve insanların müşterilerine verdikleri farklı fiyatlar olabilir ve bunu bu kadar açık olarak yazman doğru değil hep kendimizi değil birazda esnafları düşünmek lazım emeğe saygı

+1000

Opel odak yetkili servismi yoksa özel servismi fiyatlar baya ucuz gibi görünüyor. bende arabayı oraya götürebilirim.

yetkılı servıslerde (cok yakın akrabanız olmadıkca) super bır ındırım yapılacagını hıc ama hıc zannetmıyorum buradakı fıyatları acıkca yazamamın nedenı tamamen bılgı vermek amaclıdır ve en onemlısı BIRAZADA ESNAFLARI DUSUNELIM DERKEN ben burdan sunu cıkartıyorum dedığim gıbı yetkılı servıslerde fayatlar cokaz değişir oyledeyılmı? dısardakı esnafları dusunerekten nedemek ıstedığinızı anlayamadım kusura bakma ???? BIRAK ONLAR DAHA COKMU PARA ALSIIN DEMEK İSTIYORSUN :confused:

Opel odak yetkili servismi yoksa özel servismi fiyatlar baya ucuz gibi görünüyor. bende arabayı oraya götürebilirim.
YETKILI SERVIS ARKADASIM DEĞİŞTIMIZ PARCALARDA 2 YIL GARANTILI

Geri