Opel Omega 2.0 16v 1995 model

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ybncii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ybncii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar opel omega sahibi olma arifesindeyim ama daha önce hiç opel tecrubem olmadı. Bir yakınım var motor tamircisi gümrükten bi adet Ople Omega 2.0 16v 1995 model araç aldı. İşin açığı alma niyetim var bu arabayı. Aİlede baya sevdi onlarda istekli. Sizlere bir kaç sorum olucak. Acaba bu araçlarda kronik bir sorun varmı ? 144 bin km de araç çok hırpalanmamış. Üzerinde boya felan yok olduğu gibi orjinal. Elektrikli koltuklar dikiz aynaları ön camlar otomatik sunrooflu her aksamı çalışmakta. Acaba kaça alırsam zarar etmemiş olurum bana 16 civarında bir rakam söyledi daha pazarlık etmedik gerçi. Arabaya daha yeni Atiker marka sıralı sistem lpg taktırdı. dün ve bu gun kullanma şansım oldu aracı. Baya diri duruyordu. Arkadan itiş olması da sanırım bi avantaj. Sizin fikriniz nedir acaba ??

omega kullanışı gayet zevkli ve opelin o modellerdeki en iyi aracıdır yalnız fiyat çok pahalı geldi bana o fiyata daha modellisini alabilirsin..gümrük çıkışlı ise yatmakdan dolayı baya masrafı olabilir yorulmuş bir omega sizi fazlasıyla üzebilir.
tekrar söylüyorum 97-98 modeli 15000-16000 arası yani piyasa araştırmasını iyi yapın..

1 ay once 2001 dıye hatırlıyorum ama yenı kasası celık jantlı falan harıka bı aractı adam 16,000 e sattı bız 14,500 vermıstık bıraz daha ugrassaydık belkıde alacaktık ama olmadı

o yuzden 95 modelıne o para verılmez, sana tavsıyem arac alırken gercek degerini görmek için kasko değer listesine bak, orada göreceksin kasko degerının 7-8 bin fazlasına satılmaya çalışılan arabaları

kasko değer listesine bak, orada göreceksin kasko degerının 7-8 bin fazlasına satılmaya çalışılan arabaları
2000 cdx aracımın kasko değer bedeli 13500 :mad: aracımı geçen sene 19500 e aldım.sınıf araba 2.sahibiyim.şu anda 230000 istiyorum :) kasko değer bedeli ile aracın gerçek değeri arasında uçurum var.sizi yanıltmasın

kasko değerlerine takılı kalmayın onlar artık eskisi gibi inandırıcı değil piyasalardan çok kopuklar.. bazı araçlara çok astronomik fiyatlar çekerken bazı araçlarda fiyatları öldürüyorlar.. üstelik aracınız perte çıkdımıda o verdikleri değeri değil aracınızın piyasa raici neyse onu veriyorlar yani aracınızın piyasası 20 bin tl olsun sizin aracınızı isterlerse 25 bin tl ye kaskolasınlar aracınız perte çıksın size gene vericekleri kesintilerle beraber 20 bin tl olucakdır.. bu başımıza geldi..yani kimse üç beş bine fazla kasko yapdım diye sevinmesin boşuna bunlar sadece göz boyama.

ben araç bakınıyorum şu anda o yüzden kasko fiyatlarınada bakınıyorum hiç bir kasko değeri aracın piyasa fiyatlı ile uyuşmuyor ya 10 bin tl fazla yada tam aksine 5-10 bin tl düşük.. dediğim araçlar 5 kasa passat sonata a6 falan..

kasko değerlerine takılı kalmayın onlar artık eskisi gibi inandırıcı değil piyasalardan çok kopuklar.. bazı araçlara çok astronomik fiyatlar çekerken bazı araçlarda fiyatları öldürüyorlar.. üstelik aracınız perte çıkdımıda o verdikleri değeri değil aracınızın piyasa raici neyse onu veriyorlar yani aracınızın piyasası 20 bin tl olsun sizin aracınızı isterlerse 25 bin tl ye kaskolasınlar aracınız perte çıksın size gene vericekleri kesintilerle beraber 20 bin tl olucakdır.. bu başımıza geldi..yani kimse üç beş bine fazla kasko yapdım diye sevinmesin boşuna bunlar sadece göz boyama.

ben araç bakınıyorum şu anda o yüzden kasko fiyatlarınada bakınıyorum hiç bir kasko değeri aracın piyasa fiyatlı ile uyuşmuyor ya 10 bin tl fazla yada tam aksine 5-10 bin tl düşük.. dediğim araçlar 5 kasa passat sonata a6 falan..

13000 kasko bedeli olup 20bin tl ye satılan vectra cdx gibi bir arabayı pert edersek ne olur??

uzmanlık sorusu :)

13000 tl üzerinden kesintilerle herhalde 10000 tl anca elinize geçer :(:(

Gümrükte epey yatmış ise aman uzak dur derim
yoksa omega opelin en oturaklı tatına doymayacağın arabadır.

Geri