Merhabalar geçen hafta 1998 model omega 2.5 V6 modelinden satın aldım. Satın alırken servise götürmek aklıma gelmemişti onun yerine bilgisayar performans testine soktum. Motor ve şanzuman çok iyi sonuçlar verdi ben de asıl problemler bunlardan çıkar diyip iyi dedikleri için almayı uygun görmüştüm. Geçen gün Ankarada kar yağması sonrasında aracıma bindim ve çalıştırdım uzun süre beklememe ve motorun ısınmasına rağmen ön camdaki buğu çözülmedi. Sıcaklık ayarını en üste, üfleme hızını en üste aldım ve de ön cama verdim. Buna rağmen ön camın alt kısımlarında 15 cm gibi bir yüksekliğe kadar çözüldü. Ama ne yazık ki bu durum da ileriyi görmek için yeterli değildi. Bu durumu keşfetmem sonrasında ankarada opel yetkili servisine gittim ve de onlar kalorifer kutusunun değişmesi gerekli dediler. Bu tespiti nasıl yaptılar bilemiyorum ve de kalorifer kutusunun da ne olduğunu bilemiyorum fakat 5.600 TL masraf çıkardılar bana
bu probleme ilişkin tespit hakkında ve de maliyeti hakkında görüş bildirebilecek ve beni yönlendirebilecek var mıdır?
bu probleme ilişkin tespit hakkında ve de maliyeti hakkında görüş bildirebilecek ve beni yönlendirebilecek var mıdır?