2 Mar 2013 #1 B bounce4you Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eyl 2012 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et 2001 Model Opel Omega yol bilgisayarında panel yazıyor ve müzik seti çalışmıyor. Müzik setinin markası Philips CCRT 2008 Sorun ne olabilir ??
2001 Model Opel Omega yol bilgisayarında panel yazıyor ve müzik seti çalışmıyor. Müzik setinin markası Philips CCRT 2008 Sorun ne olabilir ??
2 Mar 2013 #2 MOKIA Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2006 Mesajlar 3,820 Tepkime puanı 15 Puanları 38 www.iststatus.com Çıkarılabilir tuş takımını görmüyorum diyor. Çıkar pinlerini temizle geri tak.
3 Mar 2013 Konuyu Başlatan #3 B bounce4you Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eyl 2012 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et MOKIA' Alıntı: Çıkarılabilir tuş takımını görmüyorum diyor. Çıkar pinlerini temizle geri tak. Genişletmek için tıkla ... usta çok sağol yarın bir deneyeceğim
MOKIA' Alıntı: Çıkarılabilir tuş takımını görmüyorum diyor. Çıkar pinlerini temizle geri tak. Genişletmek için tıkla ... usta çok sağol yarın bir deneyeceğim
4 Mar 2013 Konuyu Başlatan #4 B bounce4you Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eyl 2012 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et MOKIA' Alıntı: Çıkarılabilir tuş takımını görmüyorum diyor. Çıkar pinlerini temizle geri tak. Genişletmek için tıkla ... usta temizledim tatkyım ama yinede düzelmedi... yapan adam tırnaklarda bir sorun olabileceğini söyledi gidince göreceğiz bakalım
MOKIA' Alıntı: Çıkarılabilir tuş takımını görmüyorum diyor. Çıkar pinlerini temizle geri tak. Genişletmek için tıkla ... usta temizledim tatkyım ama yinede düzelmedi... yapan adam tırnaklarda bir sorun olabileceğini söyledi gidince göreceğiz bakalım