opel performans modulu +20BHP ASTRA VECTRA CORSA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
valla elektronkçiler çarşısında satılıyor (5 wattlık taş direnç) bu fiyatıda 0.5ytl ya ayıp valla bunların yaptığı birde utanmadan modül diye satıyorlar arkadaşlar elektronikçiyim ordan biliyorum bu dummy load hava akış debimetresinin kablosuna direnç bağlayarak ECU yu kandırıp zengin karışım yaptırıyorlar bunun adınada performans diyorlar komik ötesi aman sakın paranızı kaptırmayın arkadaşlar

tabi beraberinde bazı spesifik sorularda getiriyor akla.Zengin karışımdan dolayı piston ve yanma odalarında uzun vadede zarar ve motor ömrüne olumsuz etkisi olabilir.Kaldıki zengin karışım nedeniyle yanma yine sağlıklı olmayıp artış yerine permansta düşüşe bile neden olabilir?O2 sensörünün bile ömrünü kısaltabilir?
Gerçi Almanya da da çok satılıyor ama profesyonel modifiye firmalarında böyle bişeye rastlamadım.

Kocaman bi Yalaaaaann....

Araç deli gibi yakıt tüketiyor..

arkadaşalar bunlar tamamen kolpa modul demiş buna benzeer başka bi ürün gördüm ben adına superchip demişler :))

arkadaşla böle saçma işleri para yatırmayın lütfen.uydurma işlerle böyle modifiye olmaz.hele böyle tesiat üzerine yapılacak işlemler ança cebinize ve arcınıza zararı olur

kandırdıkmı ?

hadi ecuyu bu şekilde kandırdık peki sabah soğuk motorda nasıl çalışacak aracın ecu su hava akışını görmediğinden (ortam şartları gereği) araç zor çalışacak yada hiç çalışmayacak yaw ne günlere kaldık 5 Watlık taş direnci millet bilmemne modülü diye satıyor yakında kağnı yı 150 hp lik lüks oto diye satarlarsa şaşmayın hayret bi şi

tabi beraberinde bazı spesifik sorularda getiriyor akla.Zengin karışımdan dolayı piston ve yanma odalarında uzun vadede zarar ve motor ömrüne olumsuz etkisi olabilir.Kaldıki zengin karışım nedeniyle yanma yine sağlıklı olmayıp artış yerine permansta düşüşe bile neden olabilir?O2 sensörünün bile ömrünü kısaltabilir?
Gerçi Almanya da da çok satılıyor ama profesyonel modifiye firmalarında böyle bişeye rastlamadım.

Nerden başlasam bilemedim :)
tabiki araca zararı olur.pistonları delebilirsiniz.biel kolu içinden geçer mutlu mesut takılırlar.
bunun yanında oksijen sensörüne de zararı var çünkü malzemesi zirkonyum dioksit.Çok fazla benzine uzun süre maruz kaldığında bozuluyor.
Arkadaşlar araca fazla yakıt göndermek modifiye değildir.Aracın alması gereken bir afr oranı vardır yani yakıt hava karısımı bu karısımdaki oranları bilinçsizce değiştirmek zarardan başka bir şey vermez.
Modifiye pahalı bir zevktir,bunu o şekilde benim değimimle muskalarla çözmek sizin cebinize ve aracınıza zarar verir.Mazallah egzantrik fiyatlarını pahalı buluyorken 2-3 bin tl ye kurtulsak diye dua edersiniz.
Saygılar

Geri