Opel Piyasası Düştü mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ya arkadaşlar bizim opellerin mi piyasayı düştü yoksa bütün araçların mı? mesela benim imzamdaki araba ne kadar eder? satmak için bi girişimde bulundum kimse adam gibi para vermiyor....

kaç km .de kazası değişeni varmı bakımları yapıldımı hepsi önemli..
bunun yanında modelin renginden tut donanımına kadar insanlar seçici davranabiliyor bu da etkili tabi...
ama tüm araçlarda piyasa düştü 2.elde rakamlar epey aşağıda kriz var ülkede.. sıfırlarda satış olsun diye kampanyalar uçuşuyor ama araç alımlarında çoğunluk kredi kullanarak aldığından ve banka kredileri hem yüksek olduğu için hem de artık eskisi gibi önüne gelene vermediklerinden dolayı kimse araba alamıyor, cebinde nakit parası olan hariç...

hal böyle olunca da fiyatlar düşüyor... 1 . neden ekonomik kriz tabi.

kaç km .de kazası değişeni varmı bakımları yapıldımı hepsi önemli..
bunun yanında modelin renginden tut donanımına kadar insanlar seçici davranabiliyor bu da etkili tabi...
ama tüm araçlarda piyasa düştü 2.elde rakamlar epey aşağıda kriz var ülkede.. sıfırlarda satış olsun diye kampanyalar uçuşuyor ama araç alımlarında çoğunluk kredi kullanarak aldığından ve banka kredileri hem yüksek olduğu için hem de artık eskisi gibi önüne gelene vermediklerinden dolayı kimse araba alamıyor, cebinde nakit parası olan hariç...

hal böyle olunca da fiyatlar düşüyor... 1 . neden ekonomik kriz tabi.

aracım 76ooo de bakımlarını filan geçirtmedik. sadece bi parçada sürtmeden dolayı boya var :eek::eek::eek:

sıfır araçlar çok cazip hallere getirilmeye çalışılıyor,indirimler,krediler,düşük faiz gibi söylemlerle müşteri çekmeye çalışılıyor..ayrıca kriz yüzünden ikinci el alıcılara biraz pahalı geliyor...sadece opelin değil,hemen hemen her araçta fiyatının altına satışlar gerçekleşiyor...

kaç veriyorlar volkan? foto var mı ya da satılık ilanı olan bir link...

var ise mail olarak beklerim yardımcı olmaya çalışayım, tanıdık galeriler var

tamam volkan aldım inceledim... arkadaşlara yönlendirdim. bakalım dönüş olursa sana bilgi veririm.. hayırlı satışlar diyelim bu arada.

evet astraların fiyatlarıda düşmüş bu zamanda araba satılmaz alınır.

Geri