Opel , Saab üreticek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel yeni Saab 9-5 üretme kararı aldı. Yeni Saab 9-5 , 2009'un sonbahar aylarından itibaren Rüsselsheim'da Insignia ile birlikte üretilecek. Opel Insignia ile aynı platformu paylaşan ama daha sert bir görünüme sahip olacak olan 9-5'in donanım opsiyonları arasında Insignia'daki gibi 4 tekerlekten çekiş sistemi XWD ve elektronik kilitli direfansiyel de bulunacak.

saab_9_5_1.JPG

bu mudur araç?

Is this the face of the new 2008 Saab 9-5? According to Swedish magazine Teknikens Värld, the new 9-5 will be very close to this computer generated image and is set for release sometime in 2008.

demişler
yani basitçe buna benzemesi bekleniyor 2008 içinde bi ara piyasaya çıkacak diyor

tam olarak bu olmayabilir de

ne alakası var anlamadım opel kalitesini ne kadar yükselttiğini bu şekilde ilan ediyor

zaten opelle saab ın ortak üretimleri var.vectra c nin iç dizaynınıda saab yapmıştır.ki o yüzden çok güzeldir.:)

ne alakası var anlamadım opel kalitesini ne kadar yükselttiğini bu şekilde ilan ediyor

yüksel kardeşim. ben de dahil senin gibi değiliz. tarafsızca detayları inceleyip sonra karar vermiyoruz. tipe bakıyoruz ve "güzel, bakalım daha neleri var" diyoruz. yada bu saab da olduğu gibi tipe bakıp, "yaramaz bu araba, tipe bak" diyip geçiyoruz.

Geri